ABRONOŠA: Ikona moli da joj poklanjaju stvari

Usred srede

ABRONOŠA: Ikona moli da joj poklanjaju stvari

Stars -

I dok maše svojim „brendiranim“ stvarima, koje su joj fetiš i na koje, kako kaže, troši sve što zaradi, pojedini dizajneri je prozivaju da su njene krpice fejk

Zdravo, drage moje abronošice! Svašta se izdešavalo tokom protekle nedelje, ali nemam mnogo mesta, pa sam za danas odabrala da sa vama podelim tri najzanimljivije priče. Ne brinite, sačuvala sam nešto i za sledeću nedelju.Ikona, koja se predstavlja kao neko ko pliva u parama, zapravo se samo folira. Ikona uvek u javnosti izgleda sjajno i hvali se svime što ima kao da je Rokfeler. Ali istina je da je sve to šminka i da ona uopšte nema toliko kinte koliko ističe, niti živi raskošno kao što to predstavlja.

I dok maše svojim „brendiranim“ stvarima, koje su joj fetiš i na koje, kako kaže, troši sve što zaradi, pojedini dizajneri je prozivaju da su njene krpice fejk. Ali to nije sve. Kaže meni jedna naša zajednička prijateljica da ona stalno zivka PR-ove fensi butika da im nudi saradnju. Oni njoj garderobu, a ona njima reklamu na Instagramu. Neki pristanu na to, ali ima i onih koji je ignorišu i ne odgovaraju na poruke jer ih takav vid reklamiranja ne zanima.Meni je jedna ptičica rekla da je Osvajač svojoj „devojci“ iznajmio stan u blizini zgrade u kojoj on živi kako bi svi progutali priču da su njih dvoje zajedno. I dok se on redovno viđa sa svojim dragim, deo novca koji zaradi mora da daje na svoju kvazidevojku, kojoj plaća kiriju i račune, a i razne krpice.

To je cena koju je pristao da plati samo da bi ćutala. Ipak, mlada dama baš i nije ispoštovala dogovor, pa se poverila drugarici s kojom sam i ja bliska da zbog njega ne sme ni sa kim da izađe i da je u celibatu već neko vreme. Čak joj je i drugarica predlagala da privede nekog macana u stan, ali ona se boji da će izgubiti zlatnu koku.Imam još jednu pričicu za vas, ali biću kratka. Naš poznati oženjeni Fudbaler muva Klinku, ćerku jednog našeg pevača. Njegov prijatelj mi je ispričao da je on poludeo za malom i da pošto-poto želi da je strpa u krevet. Klinka se nećka jer Fudbaler ima ženu i decu, a ona sa oženjenima nema iskustva. Ali, ako poklekne, naravno da ću ja prva saznati i odmah podeliti sa vama.To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće srede, a do tada mi možete pisati na abronosa@adriamedia.rs.Voli vas vaša Abronoša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track