ABRONOŠA: Provincijalka prodaje telo za 20 evra!

Usred srede

ABRONOŠA: Provincijalka prodaje telo za 20 evra!

Stars -

Dobar dan, dobri ljudi. Nadam se da ste preživeli ovaj minus i hladnoću. Bilo je naporno naći top pričice, ali vi ste mi motivacija. Pa da krenemo.

Jedan voditelj, zvaćemo ga Macan, pravi je zavodnik. Iako deluje baš fino i kulturno, Macan vodi dvostruki život! Da, da.

Verovali ili ne, Macan ima dve supruge, jednu nevenčanu, naravno. I s obe je stvorio porodice. Šokirala sam se kad sam ovo čula, jer mi je stvarno delovao kao ozbiljan tip. Njegove žene žive na dva različita kraja grada, a sa svakom ima po nekoliko dece. To što ih ne viđa redovno je opravdano, pošto često skita, pa su ga obe razumele i tolerisale. Sa svakom je imao porodične prijatelje i tako je dobro manevrisao s obe godinama. Ipak, u laži su kratke noge, pa se sve sazna kasnije ili pre. I tako su i njegove supruge saznale jedna za drugu i najurile ga, naravno, obe! Jadne žene, nisu mogle da dođu sebi i da poveruju s kakvim gadom su živele godinama i stvarale porodicu. Ali za Macana se ne brinem, naći će on nove žene.

Druga priče tiče se jedne starlete. Svi znamo da mnoge od njih vole da rade bezobrazne stvari za kintu, ali neke su se toliko nisko spustile... Jedna od njih, zvaćemo je Provincijalka, ima novu tarifu. Naime, Provincijalka shvata da je kriza u zemlji, pa je rešila da se daje gotovo za džabe. Iako je u poslednjih nekoliko godina ulagala dosta u sebe (u svakom smislu, he-he) i, moram priznati, izgleda dosta bolje, Provincijalka ne pati za time da se skupo proda. Ona se daje za (sedite da ne biste pali) svega 20 evra! Ja sam nešto računala, njoj s tom tarifom trebaju dve godine da isplati samo silikone. Ali s obzirom na to da je oduvek bila siromašna, Provincijalka nije alava, pa joj je bitno da uzme neki evro.

Treća priča je o jednoj našoj pevačici, zvaćemo je Sojka, koja se istripovala da je zvezda. Ona je nedavno otišla u pozorište s drugaricom, a kada ju je hostesa smestila na mesto koje nije „elitno“, Sojka je digla frku: „Zar ja da sedim na pomoćnim sedištima?! Znate li vi da sam ja poznata pevačica?!“ Hostesa joj se sve vreme izvinjavala i na kraju su, u dogovoru s nadređenima, pronašli neka bolja mesta za ovu gospođicu.

To bi bilo to, lepi moji. Čitamo se i sledeće srede. Volim vas i ljubim! Možete mi pisati na abronosa“adriamedia.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track