ABRONOŠA: Reditelj na setu vara ženu sa Srbijankom

Usred srede

ABRONOŠA: Reditelj na setu vara ženu sa Srbijankom

Stars -

Naočigled njih se ljubaka s novom devojkom na snimanjima, kao da su pravi zaljubljeni par

Drage moje abronoše, protekle nedelje skupila sam dosta tračeva o selebriti ličnostima, koje ću odmah podeliti s vama.Dugo nisam pisala o poslenicima kulture koji u javnosti glume finoću i poštenje, a u stvari su daleko od toga. Prvenstveno mislim na glumice koje su prve uloge na filmskom platnu zaradile preko kreveta. Takav je slučaj i sa Srbijankom, koja je zavela oženjenog reditelja, zvaćemo ga Kulturni Funkcioner.

Čim je počelo snimanje filma, planula je i ljubav između njih dvoje, a moji izvori sa seta kažu mi da ih ne bi začudilo kad bi se slavni reditelj razveo, jer je potpuno izgubio glavu. Ne pada mu na pamet da se krije pred kolegama koje znaju da je „u stabilnom braku“. Naprotiv.

Naočigled njih se ljubaka s novom devojkom na snimanjima, kao da su pravi zaljubljeni par. Ne treba ni da vam napominjem da je Srbijanki pripala jedna od glavnih uloga na filmu, ipak je to zaslužila i odužila. Samo se nadam da neće i ona za koju godinu početi da glumata sveticu i porodičnu ženu kao njena starija koleginica Zauzeta, koja je takođe bila s Kulturnim Funkcionerom još dok je snimala prvi film.Nisam vam dugo pisala o starletama, rešila sam da ih malo ignorišem, a i sve što čujete o njima ne može da vas iznenadi jer one otvoreno priznaju razne gadosti. Ali, eto, moram danas da se osvrnem na Mobilnu, koja se, kao, povukla iz medija i više ne želi da pravi gluposti jer se zaljubila do ušiju. Malo sutra!

Istina je da je u šemi s nekim krimosom, koji joj daje keš, i više ne mora da legne pod svakog dripca koji ima 200 evra da joj plati za tu uslugu. I pored toga što više ne mora da se prostituiše, neke stare navike ne može da zaboravi.

Svi već znate da je bila u šemi sa oženjenim pevačem Buckom, ali pošto je to njegova žena doznala, morali su da prekinu svaki kontakt. To je potrajalo do pre nedelju dana, kad su se slučajno sreli u jednoj kafani. Posle nekoliko čaša alkohola počeli su da se ljube pred svima, ne mareći što su tu bile i Buckove kolege.

Druženje su nastavili kod Mobilne u stanu, a kako čujem, otad su non-stop u kontaktu. Ovaj put Bucko neće moći tako lako da sakrije neverstvo, jer je pitanje dana kad će Mobilna dojaviti paparacima da ih „slučajno“ navataju na gomili.Toliko od mene za danas. Družimo se ponovo za sedam dana.

Ako imate neki zanimljiv trač ili priču da podelite sa mnom, pišite mi na abronosa@adrimedia.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track