ABRONOŠA: Savršena krije da je abortirala sa 16 godina

Usred srede

ABRONOŠA: Savršena krije da je abortirala sa 16 godina

Stars -

Drage moje abronoše, protekle nedelje se svašta dešavalo, a ja vam, kao i uvek sredom, donosim priče koje naše javne ličnosti kriju kao zmija noge.

Današnje druženje počinjemo sa Savršenom, pevačicom koja se godinama trudi da se predstavi kao svetica, a zapravo je daleko od toga. Pre nego što je sa 18 godina ušla u estradne vode, ova pevačica iza sebe je već imala jedan propali brak i o tome je javno govorila. Ali, nije Savršena baš sve ispričala iz tog perioda!

Iako se s prvim suprugom zabavljala svega dva meseca, a još manje su bili u braku, ona je za to vreme uspela da ostane u drugom stanju. Sa 16 godina, sveže razvedena i trudna, Savršena je morala da spase čast patrijarhalne porodice, pa se odlučila na abortus. Oni koji je poznaju iz tog perioda ispričali su mi da je sve to nije previše pogađalo, da joj je posle propalog braka jedini cilj bio da postane poznata pevačica.Kada je konačno uspela u toj nameri, usledilo je nekoliko kratkih veza s opasnim momcima koji, zbog njene burne mladosti, nisu hteli da se ožene njom, sve dok nije upecala bogatog stranca. Savršena sada živi kao u bajci, u srećnom braku pored čoveka koji skoro ništa ne zna o njoj. Ali, kada bude samo malo zagrebao po njenoj prošlosti, svašta će isplivati na površinu!Skandal koji je prošle nedelje izbio, a tiče se mlade pevačice, koju ćemo zvati Snajka, naterao me da se malo podrobnije raspitam o njenoj prošlosti. Malo je reći da sam zatečena! Devojka od jedva 20 godina imala je toliko muškaraca, s kojima je isključivo bila iz koristi, da više ni ona sama ne zna njihov broj. Ispostavilo se da ništa što Snajka poseduje u svom vlasništvu nije platila novcem, već u naturi. Stan koji je prošle godine pazarila u širem centru Beograda u stvari je dobila od vlasnika zgrade, s kojim povremeno ima seks. Da ne pominjem s koliko je estradnih menadžera, vlasnika kafana, klubova i diskoteka bila u poslednje dve-tri godine...Od poznatih faca bila je s Kraljem, pevačem koji imao burnu vezu s neuspelom mladom pevačicom i učesnicom u rijalitiju. Takođe, bila je u šemi i sa Buckom, kojeg svi porede s Kraljem, iako je on oženjen njenom koleginicom, s kojom se često sreće na snimanjima.Toliko od mene za danas, do sledeće srede - vodite abrove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja