ANA MARIJA NIJE JEDINA: I ove srpske pevačice su stradale od batinaša
Foto: Kurir

Porodično nasilje

ANA MARIJA NIJE JEDINA: I ove srpske pevačice su stradale od batinaša

Stars -
Mia Borisavljević, Goca Tržan Maja Marijana na koži su osetili nasilje svojih partnera

Voditelj Vladimir Stanojević pretuka o je svoju suprugu Anu Mariju Žuljić, ali nije ona jedina estradna ličnost koja je, nažalost, trpila nasilje.

Mia Borisavljević, Goca Tržan i Maja Marijana na svojoj koži su osetili nasilje.

Mia Borisavljević trpila je nasilje od svog supruga, koji nije jednom nasrnuo na pevačicu. Nikola Minić poznat je po nasilničkom ponašanju prema pevačici, budući da joj je jednom prilikom slomio nos. Poslednji put ju je sačekao ispred zgrade, upao joj u auto dok se parkirala i udario je svom snagom u glavu.

Pevačica Maja Marijana je dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Odmah je otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga. Nakon pregleda je utvrđeno da ima rasečenu usnu i otoke na obrazima. Pevačica nije podnela krivičnu prijavu protiv supruga.

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. Ipak, Goca je naglasila da je nije zlostavljao bivši muž Ivan Marinković nego jedan bivši momak."Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo - jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati", izjavila je svojevremeno.

Adil Maksutović je u decembru 2013 takođe brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, ćerku Džeja Ramadanovskih, koja je samo dva meseca pre toga porodila. On ju je nekoliko puta udario pesnicom u stomak na kojem je imala svežu ranu od carskog reza. Ana je prijavila Adila policiji i celi slučaj je završio na sudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track