Nikolićeva s mužem zapalila kod Osmanija

(KURIR TV) ANA NIKOLIĆ SE UDALA ZA RASTU: Prva bračna noć u krevetu bivšeg dečka Ćazima

Stars -

Za pevačicino venčanje nisu znali ni njena mama ni brat, samo kumovi i nekoliko prijatelja. Mladenci odmah otišli na medeni mesec u Hrvatsku

Pevačica Ana Nikolić (37) juče se u prepodnevnim satima udala za svog kolegu, muzičara Stefana Đurića (26), poznatijeg pod umetničkim imenom Rasta! Mlada i mladoženja su obavili građansko venčanje u opštini Voždovac samo u prisustvu kumova i nekoliko prijatelja!Pop zvezda je juče priredila pravi šok! Ne samo medijima nego i svojoj porodici.- Anina mama i brat bili su zaprepašćeni kad su im javili da su se venčali! Marko Nikolić je Anina desna ruka, njen menadžer, podrška, savetnik, 24 sata je s njom, tako da je on zanemeo kad mu je rekla. Malo je reći da je bio tužan, ali naravno, poželeo im je sreću - kaže izvor Kurira.

Ana i Rasta su se venčali juče u ranim prepodnevnim satima, a već u 12.45 su bili u avionu na letu za Pulu. Iz Pule su otišli za Poreč, u hotel Ćazima Osmanija, gde su oboje uveče imali zajednički nastup.- Rekli su mi da odmah idu na medeni mesec i da će se vratiti za deset dana. Malo sam se zbunila jer znam da su imali zakazan taj koncert u klubu koji je u sklopu luksuznog hotela u Poreču, a hotel je u vlasništvu albanskog biznismena Ćazima Osmanija, s kojim je Ana imala aferu pre tri godine. Tako su novopečeni mladenci prvu bračnu noć proveli u Ćazimovom apartmanu! - kroz smeh kaže naš izvor.Ana Nikolić i Rasta su u vezi tek pola godine. Upoznali su se tokom rada na njenom novom albumu.

SVI ANINI BIVŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track