ANA NIKOLIĆ TRUDNA: Eto zašto se pevačica udala na brzinu
Foto: Zorana Jevtić

Ekskluzivno evo zašto se pevačica udala na brzinu

ANA NIKOLIĆ TRUDNA: Eto zašto se pevačica udala na brzinu

Stars -

Na trudnoću je posumnjala još početkom jula, a samo nekoliko dana pred venčanje i testovi su potvrdili da je u drugom stanju. U trećem je mesecu

Ekspresno brza udaja pop zvezde Ane Nikolić i repera Stefana Raste Đurića ostavila je bez teksta kako domaću javnost tako i njihove kolege, ali i njihove porodice! Bukvalno niko nije znao za planove ovog zanimljivog, sada već bračnog para, a nisu ni oni do poslednjeg trenutka.Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ana i Rasta su venčanje zakazali kad su saznali lepe vesti - da za šest meseci postaju roditelji!Ana Nikolić je u trećem mesecu trudnoće. Pevačica je na trudnoću posumnjala još početkom jula, ali rešila je da sačeka sredinu meseca kako bi bila sigurna u rezultate testa.Sreća, radost- Ana je s Rastom odmah razgovarala o tome. Rekla mu je da postoji velika verovatnoća da su napravili bebu, a Stefan je bio oduševljen! Odmah joj je rekao da će se venčati ako je trudna! Jedva je čekao da se ona vrati iz Budve i ode kod lekara. Na pregledu joj je potvrđena trudnoća - kaže izvor Kurira blizak pevačici.Ana i Rasta su, maltene istog trenutka, zakazali prvi slobodan termin u opštini Voždovac i u prisustvu kumova i nekolicine prijatelja sklopili građanski brak. Odmah posle venčanja otišli su u Hrvatsku, u Poreč, na nastup u „Palacu“, klubu biznismena Ćazima Osmanija.

Budući roditelji... Ana i Rasta će za šest meseci dobiti bebu
Budući roditelji... Ana i Rasta će za šest meseci dobiti bebu

Manje đuska

Ana Nikolić je u klub ušetala u uskom bodiju, koji je istakao evidentni višak kilograma u predelu struka i stomaka. Svi su komentarisali da izgleda kao trudnica, a ekipa Kurira je tokom Aninog nastupa dobila potvrdu za to od jednog menadžera kluba.- Napravili smo pravi potez sa Aninim gostovanjem! Odličnu je atmosferu napravila, nikad bolje veče nismo imali. Rekao mi je njen brat Marko (Anin menadžer, prim. aut.) da ona večeras neće mnogo igrati i „bacati“ se na stejdžu jer je u drugom stanju, ali da očekujemo spektakl! I stvarno je napravila šou iako je trudna! - rekao nam je zadovoljni menadžer „Palaca“.Pa, mladenci, primite iskrene čestitke od Kurira!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track