BAŠ JOJ SE NE DA: Soraji krimosi oteli auto od 85.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Vučelićeva ponovo na meti crnogorske mafije

BAŠ JOJ SE NE DA: Soraji krimosi oteli auto od 85.000 evra!

Stars -
Nakon što su joj zapalili „rendž rover“, voditeljka kviza „Kolo sreće“ kupila novi džip. Kriminalci su ukrali ta kola jer veruju da ih je dobila na poklon od njihovog prijatelja, koji je u zatvoru

Soraja Vučelić Sara baš nema sreće s automobilima. Dve nedelje nakon što su joj zapalili „rendž rover“ u Podgorici, voditeljka kviza „Kolo sreće“ kupila je nov „Mercedesov“ džip od 85.000 evra, ali je ostala i bez njega!Kako Kurir saznaje, manekenki su auto oteli crnogorski mafijaši jer veruju da joj ga je poklonio njihov prijatelj Miloš Čujović, koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Spužu. Zbog toga oni smatraju da polažu pravo na taj auto.- Nakon što su joj zapalili džip u novembru prošle godine, Sara nije gubila vreme, već je odlučila da kupi novi. Pozvala je vlasnika jednog salona u Podgorici, odabrala model koji joj se sviđa i za njega iskeširala 85.000 evra - priča naš dobro obavešten izvor.Da ne bi ponovo imala problema sa mafijom, odlučila je da se auto vodi na njenog ujaka Gorana Vučelića.- On je iz salona preuzeo auto, predao papire za saobraćajnu i stavio tablice na kojima piše „Sara“. Međutim, grupa kriminalaca bliska Milošu Čujoviću ne veruje da je Soraja svojim novcem kupila auto, već da joj ga je poklonio upravo Miloš, s kojim su je dovodili u vezu. Zato su uz pretnje primorali Sarinog ujaka da potpiše ugovor kojim je dozvolio da automobilom upravlja Čujovićev otac, a zatim su odlučili da ga prodaju za 60.000 evra! - kaže naš izvor.O ovom slučaju upoznata je crnogorska policija.- Sarin ujak je javio sestrčini šta se desilo, a ona je obavestila policiju i advokata i nada se da će slučaj uskoro biti rešen - završava naš izvor.Ovim povodom najpre smo pozvali Sarinog ujaka, koji je potvrdio naša saznanja, ali nije želeo da govori o detaljima.- Pozovite me za nedelju dana, pa ćemo da pričamo o tome - kratak je bio Vučelić, dok je njegova sestričina bila preciznija.- Nadam se da ćete me razumeti zašto u ovom trenutku ne mogu da govorim o tome, ali verujem da ćete brzo biti upućeni u sve jer vidim da raspolažete prilično preciznim informacijama. Dok se slučaj ne reši, trudiću se da ne govorim na tu temu jer ionako zbog svega toga imam dovoljno problema i pretnji - poručila je Soraja.

OsvetaPOSETILA ROBIJAŠA, PA JOJ ZAPALILI AUTOSoraji Vučelić su početkom novembra prošle godine zapalili džip „rendž rover „ u centru Podgorice, i to nekoliko dana nakon njene posete Milošu Čujoviću u zatvoru u Spužu, koji se tamo nalazi zbog hakerske prevare. Čujović je sa saučesnicima osuđen zbog toga što je sa računa banaka u inostranstvu ukrao 1.186.673 evra. Spekulisalo se da su njih dvoje u vezi, ali je manekenka to demantovala. Inače, Soraja je saslušana aprila prošle godine u okviru istrage ubistva vođe jednog od barskih kriminalnih klanova Armina Muše Osmanagića. Pretpostavlja se da je paljenje džipa osveta za neke njene „grehe“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track