BATINE ZBOG PRELJUBE: Vlada Stanojević tukao ženu zbog fudbalera Partizana?
Foto: Damir Dervišagić, Cile, Dado đilas

Zašto je voditelj povredio svoju suprugu

BATINE ZBOG PRELJUBE: Vlada Stanojević tukao ženu zbog fudbalera Partizana?

Stars -
Ana Marija, navodno, varala muža s Vladimirom Volkovim, s kojim je pre dve godine raskinula vezu. Jeste, istina je, ali nije Volkov kriv za to, rekao je Vlada Stanojević kada smo ga pitali da li je tačno da ga je Ana varala

Vladimir Stanojević pretukao je suprugu Ana Mariju zbog toga što ga je varala sa bivšim dečkom Vladimirom Volkovim, otkriva Kurir.

Iako je fitnes prvakinja s Partizanovim fudbalerom, s kojim je bila šest godina, raskinula pre dve godine, prema tvrdnjama našeg izvora bliskog paru, ona je, navodno, nastavila povremeno da se tajno viđa s njim. Glasine su stigle i do Vlade, koji je potvrdio naša saznanja:Priznao batine- Jeste, istina je, ali nije Volkov kriv za to. Uostalom, sve imate u saopštenju.Inače, Stanojević je juče priznao da je pre dva dana Žujovićevoj napravio modrice.- U ponedeljak uveče, nakon što sam završio s poslom u jednom noćnom klubu, uverio sam se u neke stvari na koje sam sumnjao i „crno na belo“ video da ova veza ide u propast i da nema povratka, da s njene strane nema ni trunke iskrenosti i poštovanja. To je bila kap koja je prelila čašu. Krenuo sam ka njoj u nameri da joj sve kažem i da se okrenem i odem iz njenog stana, života i ove veze. Kad sam došao kod nje, rekao sam joj da sedne, ispričao sve što sam imao i krenuo ka vratima. Ona me je povukla i nakon žučne rasprave, komešanja, povlačenja, odgurnuo sam je rukom u predelu lica, nakon čega sam izašao iz stana i otišao kući - navodi Vlada i dodaje:

Unakažena... Ana Marija Žujović
Unakažena... Ana Marija Žujović

- Ujutru sam video njenu sliku s masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene. Svako ko me poznaje, zna dobro da me ne može ništa iznervirati ni glas da podignem, a kamoli ruku na nekoga. Nikada ženu nisam fizički povredio i ovo što sam video na njenom licu bilo je pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim. Nikada je u životu ne bih povredio, čuvao sam je od svih onih koji su to želeli. Ipak, to nije bilo dovoljno da s njene strane dobijem bar trunku iskrenosti i poštovanja - stoji u saopštenju.Kontaktirali smo i s Volkovim, koji se razbesno:- Niti imam veze s tim, niti me zanima ta priča. Nemojte mene uvlačiti u to! Suludo je spajati me s devojkom s kojom nemam ništa dve godine. Nemam nikakav komentar.Majka: Moj zet je dobarZorica Žujović, majka fitnes prvakinje, u razgovoru za Kurir poručila je da nema nameru da krivično goni svog zeta jer je za nju on dobar dečko.- Molim vas, nemojte da me pitate ništa u vezi s ovom situacijom jer nemam šta da komentarišem. Za mene je najvažnije da je Ana dobro. Neću da ga tužim jer je Vlada dobar dečko - kratko je izustila gospođa Žujović.

Saslušan u policijiVLADI PRETI TRI GODINE ZATVORA

Stanojević je juče kao građanin saslušan u beogradskoj policiji, gde se oko 16 časova pojavio u pratnji advokata Nemanje Jolovića i ispričao sve što je izneo i u svom saopštenju medijima. Ana Marija se još nije odazvala pozivu. Inače, ako se utvrdi da je kriv, Stanojeviću preti zatvorska kazna od tri meseca do tri godine.

Fitnes instruktorka negira preljubu s bivšim ANA: ŽIVIM BLIZU ŠOPING CENTRA GDE DOLAZI VOLKOVAna Marija Žujović juče je s majkom posetila VMA, a zatim i privatnu maksilofacijalnu kliniku, gde su joj nameštali kosti glave.- Zar mislite da se nisam branila, mislite da sam mu ostala dužna?! Najbolje da pitate njega, možda i on ima neke masnice - rekla nam je Ana Marija, koja negira da je supruga varala s Vladimirom Volkovim:- Živim preko puta šoping-centra u koji Volkov često dolazi. Na osnovu toga neko odmah pomisli da se čujemo i viđamo. Kad bih ga videla, samo bih se pozdravila s njim. Ne znam ko Vladimiru puni glavu, ali ću saznati. Vlada mi je bio sve. Njega sam čak i kao oca gledala. Ne osuđujem ga i zato kažem da je mene udarila neka nepoznata osoba. On i kad popije, uopšte nije agresivan. Još nisam odlučila da li ću ga tužiti ili ne - rekla nam je Marija, koja je kasnije u izjavi za B92 na pitanje o prevari odgovorila:- Sve i da je tako, to nije razlog da me tuče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track