BEBI BUM: Ena, Aleksandra, Nikolina i Roksanda broje dane do porođaja!
Foto: Damir Derivšagić, Dragan Kadić, Marina Lopičić

Dane čekaju prinovu

BEBI BUM: Ena, Aleksandra, Nikolina i Roksanda broje dane do porođaja!

Stars -
Nikolina Pišek, Ena Popov i Aleksandra Jeftanović su predvodnice TV dama koje odbrojavaju dane do porođaja

Mnoge žene sa javne scene Srbije odborojavaju dane do porođaja. Voditeljka Nikolina Pišek, Ena Popov i Aleksandra Jeftanović su predvodnice.

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje za manje od pet meseci trebalo bi da dobiju devojčicu. Voditeljka je otkrila da čeka ćerku i dodala da je presrećna jer je Vidoje onaj pravi.

"Prvi put za nekoga sa sigurnošću mogu da tvrdim da je čovek mog života", rekla je Nikolina, koja već ima sedamnaestogodišnju ćerku, dok Vidoje iz prošle veze ima petogodišnju devojčicu.

Foto: Daniel Galic za Story
Foto: Daniel Galic za Story

Rode su posetile i Enu Popov i Nenada Čanka. Par je pre nekoliko dana saznao da će za sedam dana saznao da će se za sedam meseci dobiti prinovu. Tu vest je podelili su samo s najužim krugom prijatelja.

"Zamolila bih vas da mi date priliku da o tome pričam kada budem želela", rekla je kratko Ena. Inače, voditeljka i sinovac Nenada Čanka, lidera LSV, zabavljaju se već dve godine, ali zasada ne planiraju brak.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Aleksandra Jeftanović je u trećem mesecu trudnoće. Ona i njen izabranik Aleksandar Švark za šest meseci postaće roditelji. Zaljubljeni verenici srećnu vest su podelili sa najmilijima, a voditeljka o trudnoći još ne želi da govori.

I voditeljak Roksanda Đorđević - Babić je trudna. Ona i nejn muž Srđan čekaju drugog sina. Roksanda je u šestom mesecu trudnoće, a pre dve godine dobili su sina Filipa.

Osim voditeljki, na natalitetu rade i glumice, pa tako Mirka Vasiljević i Vujadin Savić čekaju treće dete. Oni već imaju dvogodišnjeg sina Andreja i sedmomesečnu ćerku Andreju, a sad čekaju sina.

I najpoznatiji par Novak i Jelena Đoković proširuju porodicu. Njih dvoje bi trebalo u oktobru da postanu roditelji, ali još ne otkrivaju da li će dobiti sina ili ćerku.

"Ne mogu da budem srećniji jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice". rekao je budući tata Novak.

Ivana Baltić dobila sina

Voditeljka Ivana Baltić porodila se pre nekoliko dana i na svet donela dečaka. Ona i njen suprug Zoran Aleksić presrećni su i uživaju u prvim danima roditeljstva. Voditeljka je imala manje komplikacije u trudnoći pa je morala da miruje. Pre dva meseca su ona i Zoran organizovali intimno venčanje, a kada beba malo poraste, planiraju i veliku svadbu.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

(Blic/Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja