BEDA JOJ KUCA NA VRATA: Tanja Savić prodaje kuću od 500.000 evra!
Foto: Dragana Udovičić

Našla najbolje rešenje

BEDA JOJ KUCA NA VRATA: Tanja Savić prodaje kuću od 500.000 evra!

Stars -
Pevačica rešila da nekretninu u Velikom Mokrom Lugu otuđi za manje para nego što je u nju uložila kako bi izašla iz finansijskih problema

Tanja Savić prodaje kuću koju je pre četiri godine počela da gradi u Velikom Mokrom Lugu. Kada je kupila plac na Zvezdari, pisalo da će u nekretninu uložiti čak 500.000 evra, ali kako smo saznali, ona taj novac sada ne može da izvuče, pa će je otuđiti ispod cene.Pevačica je prinuđena da proda kuću za manje para nego što je njena realna vrednost zbog finansijske krize u kojoj se našla. Otkako se vratila iz Australije, Savićeva ne radi onim intenzitetom kojim je očekivala, pa je rešenje našla u hitnoj prodaji nekretnine na Zvezdari.Kupuje stan- Tanja je uz pristanak muža Dušana spustila cenu kako bi što pre našli kupca. Novac joj je i više nego potreban. Najpre da bi kupila stan u kojem će živeti sa porodicom, ali i da ima za svakodnevne potrebe - otkriva naš izvor.Inače, Tanja je i ranije želela da proda ovu kuću jer joj se nije svidelo što je daleko od centra grada. To nije mogla da uradi jer je njen otac Staniša nekretninu upisao na svoje ime i nije dao dozvolu za prodaju.- Zbog te kuće Tanja nije bila u dobrim odnosima sa roditeljima. Oni nekoliko meseci nisu pričali. Ipak, pomirila se sa majkom i ocem i on joj je vratio kuću - završava naš izvor.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom i Dušanom, ali su njihovi brojevi telefona poznati redakcijom ostali nedostupni. Poslali smo im mejl, ali nisu odgovorili. Pozvali smo njene roditelje u Radince, ali Tanjina mama Živana nije smela da razgovara sa nama.Zabranila majci da priča- Tanja nije kod mene i ja ne smem ništa da vam kažem. Ne dozvoljava mi da pričam za medije jer uvek dođe do nekog problema. Ona ima svoju kuću u Beogradu, ali ne živi u njoj. Ne znam da li je prodaje, rekla mi je da ne smem ništa da pričam. Ona je u stanu sa porodicom. Bitno je da je srećna i ispunjena. Ima redovno snimanja na „Grandu“ i ljudi je vole. Nećemo se vraćati na rasprave koje smo davno rešili - rekla je Živana.

Sa roditeljima se posvađala zbog kuće... Živana i Staniša Savić
Sa roditeljima se posvađala zbog kuće... Živana i Staniša Savić

Prostrani domKUĆA OD 500 KVADRATATanja Savić nikada nije htela da otkrije gde se tačno u Velikom Mokrom Lugu nalazi njena kuća. Prema onome što je pričala pre početka gradnje, plan je bio da se napravi kuća sa tri sprata od 500 kvadrata i da svaka soba ima kupatilo. Pevačica je želela da u jednom delu kuće napravi i unutrašnji bazen, ali je ostalo nepoznato da li je sve ideje realizovala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track