Blam ili moda: Kejt Mos i Lejdi Gaga u iscepanim čarapama i gaćicama (FOTO)
Foto: Profimedia

Sve češći prizor

Blam ili moda: Kejt Mos i Lejdi Gaga u iscepanim čarapama i gaćicama (FOTO)

Stars -
Nemar, slučajnost, nezgode ili novi trend, ali sve češće viđamo skockane svetske zvezde u iscepanim čarapama

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Nekada je važilo pravilo da u tašni prave dame mora obavezno da se nađe paket papirnih maramica i rezervne čarape, ali toga se izgleda poznate cice više ne pridržavaju.

Čuvena manekenka Kejt Mos uslikana je sinoć kada je napuštala zabavu u jednom londonskom klubu, koju je priredio Dejvid Bekam, u iscepanim čarapama. Iako je trend pocepanih čarapa zahvatio mnoge javne ličnosti, čarape koje je Kejt imala na sebi, čini se, nisu bile iscepane mode radi. Rupe su raspoređene tako da odaju utisak da se manekenka dobro provela na zabavi,opustila, a rezervne nije ponela.

Od Lejdi Gage ne očekujemo nišrta manje ekscentričnosti kada krene u provod od onoga što priređuje na sceni. Iscepane čarape kao modni detalj za nju nisu posebno čudne, ali ovog puta je pokazala i nešto više.

Naime, pre nekoliko večeri krenula je u provod u Mančesteru obučena u providno i našminkana onako kako od nje i očekujemo. Međutim, iako rupe na čarapama deluju kao da su se tu namerno našle, serijal fotografija je pokazao da ih je po izlasku iz kluba bilo daleko više nego po dolasku. Ni to nije sve. Kada je ulazila u automobil, a Gage su sevnule i pocepane PVC gaćice. Po načinu na koji su se iscepale sami zaključite da li su takve bile kada ih je obukla ili njihov kvalitet tvrdi suprotno.

Brojne su poznate lilčnosti koje su ranije uslikane u pocepanim čarapama, poput Madone, Kameron Dijaz, Demi Lovato i drugih, ali ni naše poznate ličnosti nisu imune na to.Na jednom od nastupa i Nataše Bekvalac se odlučila na takav stajling, a mnogim njenim koleginicama šav je u javnosti "otišao" a da nisu ni primetile.

POGLEDAJTE JOŠ NA PORTALU STIL: Erotika i zvezde: Rakovi vole providne spavaćice, Vage haltere i mrežaste čarapeIsprovocirana kritikama da je debela: Kontroverzna pevačica uzvraća golišavim fotografijama! (FOTO)Kejt Mos skandal majstor: Pijana putovala avionom, a nije imala kartu!Mali vodič: Izbegnite seks blamove!Možda vam se ipak malo zgadi: Klub dlakavih ženskih nogu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track