BOLI JE CUCA  Snežana zaratila sa Šabanom
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Smeta joj pevačeva dugogodišnja ljubavnica

BOLI JE CUCA Snežana zaratila sa Šabanom

Stars -
Đurišićeva rekla Šauliću da se mane Ivone Negovanović, on joj se kleo da nema više ništa s njom jer spletkari, ali ona nije poverovala u to

Snežana Ðurišić napala je Šabana Šaulića zbog njegove višegodišnje ljubavne afere s Ivonom Negovanović Cucom. Malo je falilo da prijatelji ozbiljno „zarate“, međutim, spustili su loptu i rešili problem.Kako Kurir saznaje, pevačica je na jednom snimanju „Zvezda Granda“ prigovorila kralju narodne muzike što još nije okončao vezu sa sadašnjom učesnicom „Farme“, ali on joj se kleo da nema više ništa s njom.I dalje poriče vezu- Kad je Snežana davno pročitala priče u novinama o Šabanu i Cuci, u šali ga je pitala šta se dešava, a on je samo klimnuo glavom i demantovao glasine. Međutim, ona je nedavno, zbog ponovnih tekstova o njima, prijateljski pokušala da objasni Šabanu da mu Ivona ne treba. Šaulić je na sve načine hteo da izbegne taj razgovor i sve je negirao. Prvo je rekao da nikad nije imao ništa s njom, a zatim da ju je odavno ostavio - priča naš izvor i nastavlja:- Đurišićeva je kućni prijatelj sa Šaulićima. Pošto mnogo poštuje Šabana i njegovu ženu Gocu, zanimalo ju je šta se zaista tu dešava. Šaban je sve vreme govorio da nije u kontaktu s Cucom jer mu je smeštala razne afere u medijima i kod zajedničkih prijatelja. Snežana mu nije poverovala jer se i dalje piše o njima i zamerila mu je na neiskrenosti - kaže naš izvor.Često ga pitaju o CuciPrema našim daljim saznanjima, Šabana kolege često zapitkuju o Cuci, ali on više ne želi da priča na tu temu.Pozvali smo Snežanu Đurišić za komentar, ali ona nije želela da govori o tome.- To nije istina! Čoveka sam poslednji put videla pre mesec dana. Nikada nisam imala problem da priznam ako je nešto tačno, ali nemojte o ovome. Nemojte me spajati s tom pričom, tom Cucom i ostalima. Gocu i Šabana mnogo volim, oni su mi kućni prijatelji i ne želim da budem deo toga. Nikada nisam ni pomišljala da ja sad nešto pričam o tome s njim. Jednom sam ga pitala: „Je li, šta je ovo“, a on mi je odgovorio: „Ma pusti“ - rekla je folk zvezda.

Savetnik odgovara je od odluke da se preseli u AmerikuSAŠA POPOVIĆ TERA MARIJU ŠERIFOVIĆ DA OSTANE U SRBIJISaša Popović odgovorio je Mariju Šerifović da se vrati u Ameriku.Pošto je pevačica trenutno jedna od najtraženijih u Srbiji jer ima mnogo zakazanih da ne treba da napušta Beograd.On joj je naglasio da po Americi može da se provodi i uživa kad hoće, a da je ovo idealan period da zaradi dobre pare i da pomogne svojoj majci, pevačici Verici Šerifović, koja je nedavno imala zdravstvene probleme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track