BORBA ZA TAMARU Makarona: Nema ništa od Ace, spremio sam pola miliona evra za nju!
Foto: FB

Kupio i vredne poklone

BORBA ZA TAMARU Makarona: Nema ništa od Ace, spremio sam pola miliona evra za nju!

Stars -
Kada se Farma večeras završi, tek počinje rasplet ljubavnog trougla u kojem se nalaze Aca, Tamara i njen bivši dečko Dejan Palić Makarona, koji ne sedi skrštenih ruku i već je svojoj dragoj spremio neverovatnih pola miliona evra ako ostavi Živanovića!

"Pošto Dejan Acinu i Tamarinu vezu uopšte ne uzima za ozbiljno, rešio je da joj pripremi veliko iznenađenje. Čovek je dobro upućen u tu romansu sa imanja i siguran je da u realnosti od toga nema ništa. Takođe, veruje da će se njegova i Tamarina veza nastaviti, pa se rado otvorio za svoju dragu. Kupio joj je rols rojs od 250.000 evra, jeste polovan, ali novi vredi 350.000, tako da mu ne fali ništa. Auto je kupljen u Moskvi, ovih dana treba da stigne u Beograd, a 250.000 je već prebačeno na Tamarinu karticu. Treba devojka da obnovi krpice, otkako je u rijalitiju ništa sebi nije kupila", priča za Star izvor blizak Paliću.

Sa druge strane, Makarona uopšte ne krije da je za Tamaru spremio gomilu para.

"Čeka je sve što poželi! Tamara je pre svega čovek, neko ko ima posebno mesto u mom životu. Ništa ja njoj nisam oduzeo niti uzeo. Mi sarađujemo zajedno, poslovno smo dosta povezani, kako u Beču, tako i u Moskvi. A što se Ace tiče, ne bih ja tu ništa komentarisao, ljudi pogrešno tumače, to jest shvate onako kako žele da jeste… Uglavnom, naš zimski odmor kreće odmah nakon Božića i to je sve što imam da vam kažem. Narod je voli, ja je volim i šta joj više treba za pobedu, a rols rojs je čeka", zaključio je Makarona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track