BRENA OSTALA BEZ SNAJKE: Raskinuli Aleksandra Prijović i Filip Živojinović?!
Foto: Printscreen Instagram

Romansa brzo završila

BRENA OSTALA BEZ SNAJKE: Raskinuli Aleksandra Prijović i Filip Živojinović?!

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović, koja je nakon raskida sa kolegom Ljubomirom Perućicom, uplovila u novu emotivnu vezu sa sinom Bobe Živojinovića Filipom Živojinovićem. Međutim, par nije uspeo da održi vezu na daljinu i raskinuli su.

Naime, par skoro pola godine održava romansu, a zbog Filipovih poslovnih obaveza u Americi održavali su vezu na daljinu. A onda je Filip uspeo da se zadrži u Srbiji i da malo više vremena provodi sa Aleksandrom. Međutim, prema navodima izvora bliskog Prijpovićevoj, njih dvoje su se prošle nedelje posvađali i svoju vezu stavili na čekanja.

Veceras Dortmund sa Halidom Beslicem, sutra Club "Myami" u Bernu sa Acom Pejovicem ☺️

Фотографија корисника @aleksandraprijovic дана 6. Мај 2016. у 10:55 PDT

"Od Viktorovog rođendana na kom su se prvi put ozbiljno posvađali zbog Ljube Perućice, Aleksandra i Filip se sve češće svađaju. Prošle nedelje su se baš posvađali, Aleksandra je otišla za Austriju gde je imala zakazane nastupe, a Filip je ostao u Beogradu i od tada se nisu pomirili. Aleksandra se strašno naljutila, da je čak i skinula Filipove inicijale sa svog instagram profila. Baš joj je teško, ali mora da radi, pa je odlučila da porazgovaraju kad se ona vrati u Srbiju što bi trebalo da budu danas", rekao je izvor blizak pevačici.

Zaista ne želim da komentarišem, to je moja stvar", rekla je Aleksandra.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja