BRZO SE OPORAVLJA: Lepa Brena se uskoro vraća u Srbiju!
Foto: Tviter

Doktori zadovoljni

BRZO SE OPORAVLJA: Lepa Brena se uskoro vraća u Srbiju!

Stars -
Brena se sve bolje oseća, a lekari su veoma zadovoljni njenim dosadašnjim oporavkom, te će joj uskoro dozvoliti da otputuje u Srbiju

Lepa Brena uspešno se oporavlja u Novom Vinodolskom posle operacije desnog zgloba u lovranskoj ortopedskoj klinici nakon što je polomila obe ruke. Ona će se uskoro vratiti u Beograd. Naime, Brena se sve bolje oseća, a lekari su veoma zadovoljni njenim dosadašnjim oporavkom, te će joj uskoro dozvoliti da otputuje u Srbiju.

"Brena u Novom Vinodolskom svakodnevno vežba pod nadzorom fizijatra, tako da su lekari zadovoljni kako teče njen oporavak. Kako sada stvari stoje, ako sve bude kako treba, ona će vrlo brzo skinuti gips i vratiće se u Srbiju. S obzirom na to da je okružena porodicom i dragim prijateljima, njen oporavak je još uspešniji i brži jer joj podrška koju dobija od najbližeg okruženja veoma pomaže u rehabilitaciji", kaže izvor blizak pevačici i dodaje da i Brena želi da se što pre vrati u Srbiju.

"Brena je premašila sva očekivanja lekara, tako da je njena saradnja sa terapeutom izuzetna, a sam oporavak ubrzan. Modrice sa ruku su nestale, a sa prstima i šakama je sve u najboljem redu. Kako je svaki oporavak individualan jer sve zavisi od pacijenta i njegove saradnje sa terapeutom, tako je i Brena ovu nezgodu shvatila ozbiljno, a želja da se oslobodi gipsa samo joj je dodatni podstrek. Veoma je zahvalna svima koji je posećuju, a posebno se obradovala kada je videla Acu Lukasa i njegovu suprugu Sonju, koji su došli u Hrvatsku samo da bi čuli kako se oseća", kaže naš izvor blizak pevačici.

Podsetimo, pevačica je doživela nezgodu tokom odmora u Hrvatskoj. Kada je sa suprugom Bobom bila na doručku, saplela se, pala i slomila obe ruke. Usledila je hirurška intervencija u Lovranu, koja je prošla u najboljem redu. Prema rečima dr Hrvoja Mokrovića, koji je operisao zajedno sa dr Zdravkom Jotanovićem, pevačica bi trebalo da nosi gips šest nedelja, a nakon toga uradiće joj rendgenski snimak, kada će se videti da li je sve sraslo kako treba.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track