ĆAZIM OPET SMUVAO NATAŠU: Banjalučanka ista Nata Bekvalac!
Foto: FB I Damir Dervišagić I Dado đilas

Osmani na jahti uživa sa novom devojkom

ĆAZIM OPET SMUVAO NATAŠU: Banjalučanka ista Nata Bekvalac!

Stars -
Biznismen je na istom brodu pre dve godine uživao sa Natašom Bekvalac

Ćazim Osmani, poznati kao Feniks, očito ne voli obične i prosečne devojke koje se ne bave javnim poslom, već su mu poznate najveći izazov.

Tako je viđen u centru Budve sa novom devojkom, koja se zove Nataša, ali nije Bekvalac, već Petrović, mlada Banjalučanka, koja radi kao voditeljka emisije "Dobar komšija" na Televiziji Pink BH, koja neodoljivo podseća na novosadsku barbiku.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac

"Prvo su sedeli u jednom od najlepših restorana u Starom gradu u Budvi i odmah nakon toga su otišli na njegovu jahtu. Nataša i on su mesec dana zajedno i uživaju u vezi. Njoj očigledno ne smeta što je nedavno raskinuo sa menekenkom Sandrom Obradović, što je bio sa nekoliko poznatih pevačica iz Srbije i što se svaka veza završila ne tako slavno. Njima je sad lepo i niko ne može da im pokvari raspoloženje", rekao je izvor blizak ovom paru i dodao da njih dvoje spavaju u njegovoj jahti.

Foto Facebook
Foto Facebook

"Poznato je da Ćazim ne spava po hotelima Crne Gore već da noći na svojoj jahti, te je tako i Nataša uvek sa njim. Često on povede druga, a ona drugaricu, pa se ludo zabavljaju uz najskuplji šampanjac, a često zajedno idu i u kockarnicu u Budvi. Ne znam koliko će ta veza da potraje ali zasad izgledaju srećno", rekao je izvor.

Inače, na istoj jahti je pre dve godine uslikana pevačica Nataša Bekvalac kako ćaska sa Osmanijem i uživa u luksuzu te se može zaključiti da je to biznismenovo ljubavno gnezno.

Podsetimo, Ćazim i te kako voli Srpkinje budući da su ga do sada povezivali sa Anom Nikolić, Natašom Bekvala, Sandrom Obradović, Mandom Popović...

http://www.youtube.com/watch?v=s62qd5jgrU0

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track