ĆAZIMOVA MANDA PRETI SANJI MALETIĆ: Uspori da se ne bi zagrcnula!
Foto: Aleksandar Jovanović, Nebojš

Obračun

ĆAZIMOVA MANDA PRETI SANJI MALETIĆ: Uspori da se ne bi zagrcnula!

Stars -
Precenila si svoje kapacitete i krenula pogubnim putem ništa kreativnijih prethodnica, napisala je crnogorska manekenka u statusu na Fejsbuku

Nakon što su mediji objavili ljubavnu prepisku između Sanje Maletić i albanskog biznismena Ćazima Osmanija, njegova devojka Manda Popović zapretila je konkurenciji na Fejsbuku, ali nije navela o kome je reč, pa se pretpostvlja da je reč o pevačici, mada neki pretpostvaljaju da je u pitanju njen privatni biznis.

"Ljube moja, jasno mi je da nezadovoljstvo sopstvenim životom kompenzuješ baveći se tuđim, što nije ništa novo, međutim, ne bi bilo loše da usporiš tempo, kako se ne bi "zagrcnula". Bedan način na koji pokušavaš da šarmiraš nije upalio ni inteligentnijim od tebe. Precenila si svoje kapacitete i krenula pogubnim putem ništa kreativnijih prethodnica. Drži se kradene garderobe i javi ako stigne neki dobar komad. Manipulatorke i ostale pripadnice društvene margine i taloga, samo lagano, sve ćete doći na red", piše crnogorska manekenka.

Sat vremena nakon prvog statusa, Manda Popović je u novom postu negirala da je mislila na Sanju Maletić, međutim, ona nije otkrila o kome je zapravo reč iako je navela da je mislila na drugu osobu.

Podsetimo, folk pevačica Sanja Maletić je u navodnom ljubavnom odnosu s albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem iako je već godinama u skladnom braku s Ljubišom.

Posle spekulacija da su njih dvoje otpočeli vezu, redakcija Kurira došla je u posed njihove prepiske na Fejsbuku.

Prema rečima našeg izvora, dopisivanje između Sanje i Ćazima trajalo je skoro godinu dana, a do prekida konverzacije došlo je kad se biznismen pomirio sa crnogorskom manekenkom Mandom Popović. Maletićka je u porukama Feliksa oslovljavala sa „ljubavi“, a njihovi razgovori često su imali i seksualnu konotaciju.

Nakon toga je suprug Sanje Maletić, Ljubiša, napustio je zajednički stan u kome je živeo sa pevačicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track