CECA JE OBOŽAVA: Voditeljka DNK otkrila NAJČUDNIJU situaciju koja joj se desila na snimanju
Foto: Printskrin

Ovo nismo znali

CECA JE OBOŽAVA: Voditeljka DNK otkrila NAJČUDNIJU situaciju koja joj se desila na snimanju

Stars -

Neko ko je osvojio simpatije gledalaca za kratko vreme je voditeljka emisije “DNK” Nataša Aksentijević. Čak ni folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da je njen fan, a Nataša je otkrila da li se oseća kao deo estrade i kako reaguje na pozitivne reakcije na njenu ulogu u ovoj emisiji.

"Naravno da se ne osećam kao deo estrade. Ja sam samo glumica u ulozi voditelja. Nema tu estrade, to vam je posao kao i svaki drugi. Kada ste dobar limar, frizer, pekar i tada ceo grad priča o vama. Drago mi je što se dopadam ljudima. Pre ove emisije sam radila poslove koji uglavnom nisu u toj meri bili u žiži javnosti", odgovara Nataša.

Ova voditeljka je jednom prilikom komentarisala i starlete. Čak je priznala da se njenom suprugu sviđa Nataša Šavija. Pošto je tajna lepote mnogih starleta i estetska hirurgija, proverili smo s njom da li bi ona nešto menjala na sebi plastičnim operacijama.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Plašim se lekara. Hirurške intervencije dolaze u obzir samo kada je zdravlje u pitanju. Lepota dolazi iznutra. To smo pomalo zaboravili."

Među stresnim situacijama za Natašu je tokom snimanja jedne od emisija bila ona kada je jedan od klijenata pod dejstvom alkohola pretio puškom. Jedna od neprijatnih situacija je bila ona kada je ekipa “DNK” ostala praznih ruku.

"Anegdota je puno. Ali možda je najupečatljivija ona koja nije emitovana, bila je iza kamera. Prešli smo tročasovni put po velikom snegu i stigli na dogovorenu lokaciju. Učesnik je rekao: “A nema tate, ovog što je tata, on je otiš’o jutros da završava neke poslove”. Nama je preostalo da se osmehnemo, okrenemo kombi i vratimo nazad",-otkrila nam je Nataša.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Na naše pitanje kakva je kad je besna, Nataša nas je ozbiljno upozorila.

"To ne biste hteli da vidite. Traje jako kratko, ali je jako intenzivno. U tim situacijama nije prijatno biti u mojoj blizini."

Glumica otkriva i da nije od onih koji tvrde da ne gledaju televizijski program. Ona prati i političke emisije, ali prati i kada se u emisijama pominju kuponi za kupovinu. Ukus za muziku joj se, u poslednje vreme, malo promenio.

"Neko je rekao da se nova muzika sluša do 33. godine, a onda slušate to što ste do tada otkrili. A otkrila sam svašta. Mada, jedini noviteti su dečje pesmice. Zbog moje ćerke slušam taj repertoar u poslednje vreme. Tako da kad ovih dana kažete pevač, meni na pamet pada hor “Kolibri” i hor “Čarolija”, a pevač Dragan Laković."

I za kraj razgovora smo proverili sa Natašom da li joj nešto fali u životu.

"Srećna sam i zadovoljna. Moju sreću bi uvećalo možda 60.000 evra eventualno, ako me razumete."

(Puls/M.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track