ĆERKA LJUBE PANTOVIĆ OTKRILA: U Snajke ulazim da prehranim svoju ćerku!
Foto: Profimedia

Mama joj najviše pomaže

ĆERKA LJUBE PANTOVIĆ OTKRILA: U Snajke ulazim da prehranim svoju ćerku!

Stars -

Dvadesetogodišnja Aleksandra Subotić, koju je publika zapamtila kao ćerku fitnes prvakinje i bivše "farmerke" Ljube Pantović, a koja je sa majčinim dečkom dobila ćerku, otkrila zbog čega ulazi u rijaliti.

Aleksandra je pre ulaska u rijaliti otkrila detalje svog života.

"Ćerkica je sada već porasla i u sigurnim je rukama, čuvaće je moj tata, sa kojim trenutno živim. Ulazim u rijaliti da se predstavim u drugačijem svetlu, jer se o meni svašta pisalo. Svi me znaju kao Ljubinu ćerku, a sada hoću da me zapamte kao modela na početku karijere. Sa druge strane, kao model ne mogu mnogo da zaradim, pa će mi honorar dobro doći da izdržavam dete", kaže Aleksandra, koja sa osuđenikom na robiji Aleksandrom Čabarkapom ima trogodišnju devojčicu.

"Mama mi u finansijskom smislu najviše pomaže. Velika mi je podrška za sve, pa i da uđem u rijaliti. Tako je otkad sam postala majka. Ona je o mom detetu brinula prvih godinu dana, dok sam bila maloletna. Bila mi je staratelj. I dan-danas brine o njoj i o meni, samo je malo manje viđa, pošto živi u Švedskoj. Mnogo joj nedostaje, jer je Magdalena veoma vezana za nju. Nedavno sam i proslavila ćerki treći rođendan, Ljuba joj je iz Švedske poslala tortu", otkrila nam je Aleksandra i dodala da je veoma vezana za očuha, Ljubinog verenika Mirka, sa kojim njena majka živi u Švedskoj.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

O ocu svoje ćerke ne želi da priča. Nije želela da otkrije u kakvom su odnosu, da li ga posećuje u zatvoru i da li su i dalje u ljubavnoj vezi.

"Ne bih da bilo šta komentarišem u vezi sa njim. Ne smem o njemu da pričam zbog sudskih procesa. Ne mogu da vam kažem da li sam i dalje sa njim", bila je izričita buduća rijaliti zvezda i ostala pri svome da ne govori o Čabarkapi, pa ni onda kada smo je upitali da li njegova porodica pomaže njoj u odgajanju njihovog zajedničkog deteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track