DARA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Nisam u braku VEĆ GODINU DANA!
Foto: Damir Dervišagić

Progovorila

DARA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Nisam u braku VEĆ GODINU DANA!

Stars -

Dara Bubamara rešila je da stavi tačku na sva nagađanja u vezi sa razvodom od supruga Milana Kesića i priznala da u braku nije već godinu dana.

U javnosti su se pojavile Milanove slike sa devojkom, pa je Dara rešila da otvori dušu i svima stavi do znanja da i ona i njen bivši suprug imaju pravo na novu ljubav.

"Iako nekima zvuči čudno, veoma je teško sve ovo što Milan i ja proživljavamo. Evo, da konačno stavim tačku na priče i nagađanja. Milan i ja već godinu dana nismo u braku i svako ima pravo da vodi svoj život. Pa, pobogu, slobodni smo ljudi", poručila je ekskluzivno Dara.

Pevačica ističe da je sa Milanom ostala u dobrim odnosima.

"Nama je najvažnije naše dete i zbog Koste smo u divnim odnosima i odlično funkcionišemo. Želim da stavim tačku i na priču o tome da li sam ja njega prevarila ili on mene. Mi imamo pravo na nove ljubavi, prijatelje... On nije javna ličnost da bi ga tako razvalačili po novinama i želim da ga zaštitim od svega. Ponavljam, razvedeni smo. Nije važno otkad to traje, šta koga to briga... Ostavite nas na miru", dodaje Dara.

Pevačica kaže da niko nema pravo da je osuđuje, jer je slobodna žena koja može da radi šta hoće i želi.

"Mene non-stop razapinju, te da sam ovakva ili onakva... Pričaju da sam kurva, a ne znaju da sam odavno slobodna i da imam pravo da radim šta hoću", ljuti se Dara i kaže da je odlučila da stavi tačku na priče o bivšem mužu.

"Želim da zapušim usta jednom za svagda svima i zamolim medije da mi ne razapinju porodicu jer imam dete koje treba normalno da odraste. Srećna sam i zadovoljna žena, sin mi ide u drugi razred, pripremam novi album, počinju „Pinkove zvezde” i nemam vremena da se bavim glupostima", zaključuje popularna pevačica.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track