DEJANA: Moj Jovan je dobar dečko, svakome može da se desi da završi u zatvoru!
Foto: Printskrin/Instagram

Potresna ispovest

DEJANA: Moj Jovan je dobar dečko, svakome može da se desi da završi u zatvoru!

Stars -
Moj Jovan je dobar dečko, a to što mu se dogodilo ne želim da komentarišem. Samo hoću da kažem da svakome može da se desi da završi u zatvoru, kaže Dejana

Dok njen dečko Jovan služi zatvorsku kaznu od godinu dana na koju je osuđen zbog pokušaja ubistva, manekenka i voditeljka Dejana Živković je čvrsto rešila da mu bude verna i strpljivo čeka da on izađe iz zatvora.

Nakon što je upoznala zgodnog Crnogorca Jovana, Dejana je promenila način života, više ne obilazi noćne klubove kao ranije i odlučila je da bude čedna dok on ne izađe na slobodu.

"U našem odnosu se ništa nije promenilo, zaljubljeni smo kao na početku veze. U fazi sam kad mi se naprosto ne izlazi. Moj Jovan je dobar dečko, a to što mu se dogodilo ne želim da komentarišem. Samo hoću da kažem da svakome može da se desi da završi u zatvoru", objasnila je Dejana, bivša devojka golmana Vladimira Stojkovića.

Navodno je Jovan, koji kaznu služi u Spužu, hteo da se venča sa Dejanom, kako bi ona mogla da ga posećuje u takozvanoj bračnoj sobi, ali ona je rekla da još nije spremna za to.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track