DINČINI RODITELJI OTKRILI SVE: Progovorili o spekulacijama da im je sin GEJ!
Foto: Printskrin/Instagram

Stavila tačku na tračeve

DINČINI RODITELJI OTKRILI SVE: Progovorili o spekulacijama da im je sin GEJ!

Stars -

Retka su prava i iskrena prijateljstva na domaćoj estradnoj sceni, a mladi folk pevač Milan Dinčić Dinča imao je veliku sreću da pronađe najboljeg prijatelja baš među brojnim pevačima.

Dinča je pre izvesnog vremena otpočeo druženje sa kolegom Ljubomirom Perućicom, bivšeg dečka Aleksandre Prijović, od kojeg se ne razdvaja - njih dvojica mnogo vremena provode zajedno i često se fotografišu, pa se na njihovim nalozima na društvenim mrežama mogu videti slike sa zajedničkih letovanja, nastupa, javnih događaja, iz automobila, noćnog provoda i mnogih drugih mesta.

Zbog svega ovoga, po estradnim kuloarima mesecima se šuškalo da su Dinča i Ljuba, zapravo, u emotivnoj vezi, a mnogi su to zaključili zbog toga što na zajedničkim fotografijama izgledaju vrlo prisno. Njima ovakve glasine nisu prijale, pa je Perućica svojevremeno otkrio šta je, zapravo, istina.

"Natpisi o gej vezi sa Dinčom su apsolutno neistinite. Svako ko poznaje mene i njega, sve naše kolege i prijatelji znaju da smo striktno opredeljeni za ženski pol. Privlače nas isključivo žene i nema mesta pisanju o bilo kakvoj gej aferi. I drugi muškarci sa naše estrade se druže. Nismo mi jedini", rekao je pevač tada.

Budući da su se priče o njihovoj navodnoj gej vezi nastavile, pozvali smo Dinčine roditelje kako bismo proverili ima li istine u ovakvim spekulacijama. Na telefonski poziv odgovorio je pevačev otac Boža Dinčić - nakon što je čuo pitanje, usledio je muk, da bi se posle desetak sekundi slatko ismejao i rekao:"Jao, čoveče... Iskreno, ja i nisam baš pričljiv, možda je najbolje da vam moja supruga Slavica odgovori na pitanje", rekao je Dinčin tata i pokušao da nagovori suprugu da preuzme telefonsku slušalicu. Međutim, bezuspešno.

(VIDEO) MOMCI, ŠTA TO RADITE? Evo kako se zabavljaju Perućica i Dinča

Dok je Dinčin otac ubeđivao Slavicu da nam odgovori na postavljeno pitanje, ona je to uporno odbijala, pa nam se ponovo javio Boža i prokomentarisao natpise da je Dinča u ljubavnoj vezi sa kolegom Perućicom.

"Slavica ne želi ništa da priča... Sve je to, da vam kažem, neistina. Prenaduvano je. Pa, ja sam zajedno išao na more sa mojim Milanom, Ljubom, Aleksandrom Prijović...", počeo je Boža da priča njihove zajedničke letnje dogodovštine, a onda se telefonska veza iznenada prekinula.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja