DOGOVOR: Nikolija i Relja zakazali svadbu na ćerkin rođendan!
Foto: Damir Dervišagić

Dogodine muž i žena

DOGOVOR: Nikolija i Relja zakazali svadbu na ćerkin rođendan!

Stars -

Još godinu dana biće u vanbračnoj zajednici, a sudbonosno „da“ će izgovoriti 26. septembra 2017.

Muzički par Nikolija Jovanović i Relja Popović, koji su u septembru dobili ćerkicu Reu, sledeće godine staju na ludi kamen. Kako saznajemo, ćerka Vesne Zmijanac i bivši član grupe Elitni odredi venčaće se upravo na Rein prvi rođenda 26. septembran, a tada će je ujedno i krstiti.Buduće supružnike preksinoć smo zatekli u provodu na proslavi „IDJ Videos“. Odmah smo im prišli i pitali kako teku pripreme za venčanje 2017. Oboje su počeli da se smeju.

- O tome je još rano da pričamo, o tom potom. Ali ne sumnjamo mi u vas, i sami će te saznati detalje - rekla nam je Nikolija.

Uputili smo joj kompliment da odlično izgleda i da se promenila nabolje.

- Majčinstvo me je mnogo promenilo! Bukvalno iz korena! Desila se neka magija u mom životu. Pričali su mi o tome, ali nisam verovala. Nisam kapirala šta to znači, ali doživela sam prosvetljenje. Rea je sjajna beba koja ne liči ni na mene, ni na Relju, nego na sebe - kaže pevačica koja još nije fotkala ćerku za društvene mreže, niti će!.

- Ne želimo da od nje pravimo javnu ličnost pre vremena. Kad poraste, može sama da odluči da li to želi - rekla je Nikolija.M. D. - Lj. S.

Baka za primerVESNA SE NE ODVAJA OD UNUKENikolija Jovanović kaže da joj je majka Vesna Zmijanac najveća pomoć. - Baka se bukvalno ne odvaja od unuke! Jedino vreme koje ne provedu zajedno je kada Vesna ima nastup, ali Rea tada spava, pa baka to nekako pregura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track