DRAGANA MIRKOVIĆ ZA KURIR: Toni se zaljubio u moje tužne oči

Pevačica o svom uspešnom braku

DRAGANA MIRKOVIĆ ZA KURIR: Toni se zaljubio u moje tužne oči

Stars -

Stvarno sam bila tužna jer sam imala 31 godinu, bilo mi je vreme za decu i udaju, a nikoga nije bilo na vidiku za brak. Njegova ljubav je bila čista prema devojci koja mu se dopala takva kakva jeste

Dragana Mirković se nakon kratke medijske pauze vraća na scenu sa dve nove pesme - „Zašto me tražiš“ i „Lepi moji“, za koje je snimila i visokobudžetne spotove. Ove dve numere su najava za njen album koji će objaviti u septembru.Dragana će premijeru pesama imati večeras u finalu „Pinkovih zvezda“, šoua u kom će sledeće sezone biti deo žirija.- Od decembra pripremam album. Rešila sam da to sad ne mora biti po svaku cenu, tako da ću lagano da ga spremim. Poslednjih 15 godina rasterećena sam od svega. Dobre pesme žestoko me pokreću, a ove dve su me baš pogodile i oduševile. Volim da je drugačije i ne jurim za trendovima, bez obzira na to što sam oduvek bila trendseter i prva uvela mnogo toga. Ne volim uniformisanje i da budem jedna od mnogih. Svaki pevač treba da ima svoj stil, baš kao Zdravo Čolić.Kakva si iza scene?- Blaga, staložena, nasmejana i uvek čvrsto na zemlji. Možda bi za posao bilo pametnije da sam manje osećajna, ali od sebe pobeći ne možemo. Ostala sam kakva sam bila, ali ne bih ni volela da sam drugačija. Posle svih ovih godina shvatila sam da su mi moja pozitivnost i topao način gledanja na život i ljude doneli nagradu.Tvoj brak s Tonijem je jedan od najskladnijih na estradi. U čemu je tajna?- Mi smo nerazdvojni, svi prijatelji se iznenade kada negde odemo odvojeno. Trajemo skoro 16 godina, a poenta dobrog braka su ljubav i poštovanje.Da li se nekada pitala kako bi tvoj život izgledao da nisi srela Tonija?- Sve bi bilo drugačije. Uvek sam se pitala da li me neko voli zato što sam Dragana Mirković ili me zaista iskreno voli. Toni nije pratio našu muziku, čuo je za neku tamo Draganu i to je bilo sve. Njegova ljubav je bila čista prema devojci koja mu se dopala takva kakva jeste. Imao je običaj da kaže da su mu se na meni prvo dopale tužne oči, te da je u trenutku pomislio da će učiniti sve da te oči više ne budu tužne. To nikada neću zaboraviti. A u tom periodu sam stvarno bila tužna jer sam imala 31 godinu, bilo mi je vreme za decu i udaju, a nikog nije bilo na vidiku za brak.

Nerazdvojni... Dragana i Toni
Nerazdvojni... Dragana i Toni

Da li se tvoja deca ne pojavljuju u medijima jer oni ne žele ili im ti braniš?

- To je njihova želja i to poštujem. Presrećna sam zbog njihovog zdravog razmišljanja. Čak se ni Toni ne eksponira i ne pravi se bitan, a vrlo je uspešan čovek.Hoće li Manuela i Marko krenuti tvojim stopama?- Oboje su talentovani za muziku, sviraju instrumente, a Manuela čak i lepo peva. Ali ne planiraju time da se bave. Marko je upisao ekonomiju, a Manuela je umetnička duša.Izjavila si da si protivnik estetske hirurgije. Da li bi dozvolila ćerki silikone?- Dođe vreme kada nemate pravo da deci branite neke stvari. Znajući svoje dete, nema šanse da ona to uradi. U Austriji se sponzoruše zovu „tusi“ i onda ako Manuela obuče neku elegantnu bluzicu, kaže mi: „Mama, neću da budem tusi.“ Nisam protivnik zbog toga što je ružno ili nije, nego najviše zbog zdravlja, jer svaka operacija nosi rizik.

DruženjeBRENINO I MOJE PRIJATELJSTVO JE NERASKIDIVOSa kojim kolegama se privatno družiš?- Sa Brenom se družim više od 25 godina, sa povremenim pauzama u viđanju od tri-četiri godine. Možemo da se ne vidimo i po 10 godina, ali imamo nešto neraskidivo. Šemsu Suljaković takođe volim i ona je obeležila moje odrastanje jer mi je bila i mama i drugarica. Bila mi je neophodna njena podrška, u njom sam gledala sigurnost jer sam bila dete kada sam počinjala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track