DŽIDŽA STOJKOVIĆ GREŠNICA: Išla sam u crkvu da okajem grehe!
Foto: Dragan Kadić

Narušen unutrašnji mir

DŽIDŽA STOJKOVIĆ GREŠNICA: Išla sam u crkvu da okajem grehe!

Stars -

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža se očigledno susreće sa problemima koji joj narušavaju unutrašnji mir, pa je morala da potraži pomoć sveštenika.

O svojim mukama jadala se i svojoj koleginici Ani Sević, a njihov poverljivi razgovor brzo se proširio u estradnim krugovima.

Džidža je Ani otkrila zbog čega je nedavno posetila jednu crkvu.

Njih dve su opušteno ćaskale, a u jednom trenutku povela se i priča o duhovnosti. Tada je Džidža ispričala Ani da je išla u crkvu kako bi okajala grehe. Ana je bila baš iznenađena, pa je napravila specifičan izraz lica kada je čula šta joj je ona ispričala. “Baš si zgrešila, a?”, pitala je Ana, ali je Džidža ukapirala da su odjednom svi zaćutali, pa ništa dalje nije komentarisala jer je shvatila da se nalazi na javnom mestu, nego je samo klimnula glavom.

Verovatno je htela da skrene sa teme, jer su posle toga opušteno nastavile da ćaskaju o nekim drugim stvarima – otkriva dobro obavešteni izvor, kojem nije mogla da promakne velika Džidžina tajna.

"Išla sam u crkvu da zapalim sveću i da se pomolim. Kad osetim potrebu da odem, ja rado idem i bolje se osećam posle", rekla je pevačica.

Foto Printscreen/Facebook
Foto Printscreen/Facebook

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track