EKSKLUZIVNO Cuca za Kurir: Znači mi podrška Šabanovih prijatelja!
Foto: Kadic, Kurir

Intervju, Ivona Negovanović, pevačica

EKSKLUZIVNO Cuca za Kurir: Znači mi podrška Šabanovih prijatelja!

Stars -
Ceca i Haris su bili realni, pustili su me u drugi krug takmičenja jer sam sve dobro odradila. Šaban i ja smo se dogovarali da mi pomogne u karijeri i napravi mi pesme

Ivona Negovanović Cuca skrenula je pažnju javnosti na sebe onog trenutka kad su mediji otkrili da je u vezi sa 48 godina starijim Šabanom Šaulićem.Kralj narodne muzike, i pored toga što je već dva puta uslikan s takmičarkom „Pinkovih zvezda“, tvrdi da s njom ima samo poslovnu saradnju. Njegove reči pale su u vodu jer je Cuca u pomenutom takmičenju otkrila dokaz svoje ljubavi prema legendarnom pevaču - tetovažu njegovog imena na domalom prstu desne ruke. Baš onom na kojem stoji burma. Ivona se u šouu plasirala u drugi krug, a to su joj omogućili Šabanovi prijatelji, pre svega Haris Džinović i Ceca Ražnatović.Da li ti je bilo drago što su te u „Pinkovim zvezdama“ podržali najbliži prijatelji Šabana Šaulića?- Istina je da sam dobila njihovu podršku, što su svi imali priliku da vide. Bili su realni, podržali su me jer sam dobro odradila ono zbog čega sam bila tamo, a to je pevanje. Srećna sam što sam dobila njihovo „da“.

U „Zvezdama Granda“, gde si se takmičila prošle godine, nije bio takav slučaj.- Za „Zvezde Granda“ sam se prijavila jer sam želela da se afirmišem. Smatrala sam da bi mi to pomoglo i da bi pesma koju sam želela da snimim prošla bolje jer bi narod već znao za mene. Desilo se to da sam u drugom krugu ispala bez ijednog pritisnutog tastera. Priznaćete da je to malo čudno, s obzirom na to da sam u prvom krugu, dok mediji nisu počeli da me dovode u vezu sa Šabanom Šaulićem, prošla sa svih pet tastera. Ali, bez obzira na nepravdu koju sam doživela, nisam odustala. Drago mi je što su me podržali bar u tom prvom krugu.Publici si pokazala da voliš tetovaže. Šta predstavlja ova s imenom Šaban?- Ma da li ste vi sigurni da ste dobro videli (smeh)?!

Sigurni smo da piše Šaban.- Reći ću vam da nije sve uvek onako kako izgleda, ali znam da ćete pre verovati svojim očima nego meni (smeh).

Da li si ikad u životu srela osobu koja se zove Gordana Šaulić?- Poštujem sve i svakoga ko ima veze sa jednim velikim čovekom i pevačem kao što je Šaban Šaulić. To je jedino što u ovom trenutku želim da kažem na tu temu.

Završio na prstu... Šaban Šaulić
Završio na prstu... Šaban Šaulić

Mnogi mladi pevači žele da snime duet sa Šabanom. Da li je to i tvoja želja?- Šaban i ja smo se dogovarali da mi pomogne u karijeri tako

što će mi uraditi nekoliko pesama. To je jedna velika istina. O duetu nije bilo priče jer sam svesna toga da u muzičkom smislu nisam dorasla jednom Šabanu Šauliću.Koliko su ti priče o tvojoj navodnoj aferi s njim odmogle u karijeri?- To je isto kao da te neko kad polomiš nogu pita da li te boli (smeh).

http://www.youtube.com/watch?v=nF9IJEUICJ8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track