EKSKLUZIVNO OTAC FILIPA KAPISODE: Želim da Ksenijinu majku pogledam u oči!
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

POTRESNO

EKSKLUZIVNO OTAC FILIPA KAPISODE: Želim da Ksenijinu majku pogledam u oči!

Stars -

Izjava njenog ujaka da su sve oprostili mom sinu otvorila mi je živu ranu. Razumem tu familiju i naći ću načina da se negde sretnemo, kaže za Kurir Mirko Kapisoda

Otac Filipa Kapisode spreman je da se sastane s porodicom Ksenije Pajčin! Nakon jučerašnje ispovesti ujaka pokojne pevačice, koji je za Kurir rekao da Ksenijina porodica posle šest godina oprašta manekenu što ju je ubio u njenom stanu na Voždovcu, a zatim izvršio samoubistvo, Mirko Kapisoda otvorio je dušu za naš list.

I dalje u crnini... Ksenijina majka Ljubica
I dalje u crnini... Ksenijina majka Ljubica

Manekenov otac svakodnevno prati medije koji izveštavaju o događajima povodom obeležavanja Ksenijinog rođendana, a izjava pevačicinog rođaka ga je dotukla.- Moram da vas zamolim da me razumete, nemam snage da pričam, voleo bih da me poštedite - rekao nam je Filipov otac s knedlom u grlu.

Želeo je da prekine vezu, ali je ipak smogao snage da nastavi razgovor.

- Veoma mi je teško. Sve znam! Pratio sam poslednjih dana šta se dešava i piše u novinama. Video sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, taman kao i on. Toliko mogu da kažem. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto... Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na tu ranu - kaže bivši reli vozač iz Cetinja.Naglašava da razume patnju Ksenijine majke Ljubice i ne želi da je produbljuje.- Mogu da razumem tu familiju. I meni bi bilo teško da mi je neko tako nešto učinio. To je i moj bol. I ne želim nikog da povredim - rekao je Mirko za naš list.Podsetimo, ujak tragično nastradale pevačice Nikola Kostić, koji je došao iz Amerike da bi obeležio sestričinin rođendan, u ispovesti za Kurir je rekao:- Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao i još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali bog neka im sudi. Niko od Filipove porodice nam se nije javljao od tragedije. Taj čovek je zavio u crno i svoju porodicu. I njih boli sve to!

Promocija spotaSUSRET U CRNOJ GORI?Ksenijin ujak Nikola putuje u Crnu Goru zbog promocije spota za „Pesmu za Kseniju“ Danijela Alibabića, u kome se i on nakratko pojavljuje. Ako Mirko Kapisoda ispuni obećanje, njih dvojica bi mogli tamo da se sastanu.- Sva moja osećanja poslednjih šest godina stavljena su u tih nekoliko minuta spota u znak sećanja na moju sestričinu. Ekipa koja ga je uradila, sa Đurđijom Radivojević i Filipom Orlandićem na čelu, dočarala je to baš onako kako sam želeo i zamislio - rekao je Nikola.

M. DEJANOVIĆ - LJ. STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track