EKSKLUZIVNO PAPARACO Džajina ćerka i Šabanov sin uživaju u ljubavi!

Konačno uhvaćeni

EKSKLUZIVNO PAPARACO Džajina ćerka i Šabanov sin uživaju u ljubavi!

Stars -
Vole se deca: Naslednici legende Crvene zvezde i popularnog pevača ručali u restoranu jednog tržnogcentra na Novom Beogradu, gde su se trudili da prođu nezapaženo
1 / 2

Dragana Džajić i Mihajlo Šaulić, koji svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti, konačno su uhvaćeni zajedno. Paparaco Kurira uslikao je sina nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića i stariju kćerku počasnog predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića uoči novogodišnjih praznika u jednom tržnom centru kako uživaju na ručku. Njih dvoje su u restoran došli sami, a ako je suditi po njihovim pogledima i načinu na koji su razgovarali, lako se može zaključiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Nakon sat vremena napustili su lokal.

- Mihajlo i Dragana se dugo znaju jer su njihovi roditelji prijatelji već decenijama. Izuzetno su bliski i opšte je poznato da se Dragana oduvek sviđala Mihajlu. Ona ranije nije bila spremna za vezu s njim, ali posle nekoliko godina je shvatila da prema njemu gaji snažna osećanja. Otkad su počeli da se zabavljaju, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo. Njih dvoje ne žele da se eksponiraju, već svoju ljubav brižljivo čuvaju samo za sebe - kaže sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Kontaktirali smo sa Džajinom ćerkom, koja i dalje ne priznaje vezu s Mihajlom.- Moguće je da ima naših slika. Ne znam zašto je to bitno. S Mihajlom se družim dugo i koristim priliku da se vidim s njim i sa svojim društvom kad god sam u Srbiji. Meni nije bitna ta tema - kaže Džajićka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track