FARMERI OPTUŽILI DA JE PEDOFIL: Novica gurao limenku Jeleni u zadnjicu!
Foto: Printskrin

BAHANALIJE

FARMERI OPTUŽILI DA JE PEDOFIL: Novica gurao limenku Jeleni u zadnjicu!

Stars -
U trenutku kada je igračica u kratkom šortsu legla na pod preko Zorice Marković, Novica je pritrčao i limenku iz koje je pio nabijao joj u zadnjicu

Novica Zdravković, koga su farmeri označili kao pedofila, tokom žurke na kojoj je dosta popio, previše opustio pa je nekoliko puta udario po zadnjici Jelenu Krunić, koja je zapravo igrala pred Kristijanom.

U trenutku kada je igračica u kratkom šortsu legla na pod preko Zorice Marković, Novica je pritrčao i limenku iz koje je pio nabijao joj u zadnjicu. Drugom rukom ju je udarao po guzi dok se ona njihala u ritmu muzike. Mnogi učesnici ostali su bez teksta kada su videli šta radi čovek koji većini od njih može da bude deda.

Podsetimo, pre nekoliko dana izjavio je da deset godina nije imao seks, a farmeri su Novicu optužili su da je pedofil. On se najviše vrzma oko balerine Jelene Milošević.

"Sve si kao naivan, a onda svaku devojku pipkaš čim prođeš pored nje. Koristiš priliku da balerinu Jelenu Milošević držiš za zadnjicu. Hoćeš da joj čika da bonu, je li?! - provocirao je pevač Ivan Gavrilović starijeg kolegu, dok se Novica samo smeškao.

"Ni meni nije svejedno kada balerina zapleše, ali se stvarno vidi da je Novica pedofil. Nikada ne gleda starije, već stalno koristi priliku da se dočepa zadnjice ili grudi neke od mladih učesnica. Nekoliko puta sam ga uhvatio kako tokom žurke u prolazu pljesne po dupetu neku od devojaka", rekao je Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track