(FOTO +18) LEZBIJSKE SCENE U PAROVIMA: Matora i Morena se iskrale i ljubile
Foto: Printskrin

Savatavanje u vili

(FOTO +18) LEZBIJSKE SCENE U PAROVIMA: Matora i Morena se iskrale i ljubile

Stars -
Učesnice rijalitija “Parovi” Jovana Tomić Matora i Morena Marjanović gotovo da su nerazdvojne u vili, a da su tačna spekulisanja kako između njih postoji nešto više od prijateljstva, govori situacija koja se dogodila u ranim jutranjim satima u dvorištu vile.

Matora i Morena su iskoristile priliku, dok su ostali ukućani spavali, da se strasno poljube, nakon čega je Jovana zavukla ruku ispod suknje hrvatske pevačice.

"Njih dve su već neko vreme u nekoj čudnoj vezi, ranije su to bili kratki poljupci po ćoškovima vile, a sada su već otvorenije u pokazivanju nežnosti. Pipkaju se ispod stola, spavaju zajedno, često se pokrivaju jorganom da se ne vidi šta rade, tako da je jasno ko dan da su u nekom romantičnom odnosu", kaže izvor blizak produkciji, što potvrđuju fotografije do kojih smo došli u posed.

Kada su ostali takmičari pitali Morenu za njen odnos sa Matorom, ona je rekla da se samo druže, grle i ljube, ali da nisu išle dalje od toga.

Dok su mnogi rekli da Morena to radi zbog marketinga, Slađa je otkrila da će ova strast skupo da košta Jovanu.

"Matora voli ku.ve koje je uvek na kraju iskoriste", poručila je Petrušićeva, iako nije imala priliku da vidi lezbo-scenu iz dvorišta.

Morena i Matora se očito ne obaziru na komentare okoline, a da li će se njihova romansa nastaviti i u kom smeru, ostaje da vidimo.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track