(FOTO) BILI SU U BRAKU SAMO 10 MESECI: Ovako danas izgleda bivši muž Slađe Delibašić!
Foto: Aleksandar Jovanović

Opasan žandarm

(FOTO) BILI SU U BRAKU SAMO 10 MESECI: Ovako danas izgleda bivši muž Slađe Delibašić!

Stars -

Poznata pop-dens pevačica Slađa Delibašić nakon braka sa denserom Đoletom Đoganijem bila je udata za žandarma Milana Pejovića.

Ona i Milan venčali su se u avgustu 2014. godine, ali su brak prekinuli već deset meseci kasnije.

Kako je Slađa tada objasnila, brak je pukao, jer se Milanu nije dopadalo što je ona previše posvećena ćerkama Siliviji i Marineli i unuki Tiji.

"Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja. Takođe, mislila sam da velika razlika u godinama neće predstavljati nikakav problem, ali prevarila sam se", izjavila je Delibašićeva nakon razvoda za Kurir.

Pejović, dve godine nakon razvoda od pevačice, živi na isti način kao i tada. Poznato je da je ovaj žandar avanturističkog duha i da je veliki ljubitelj ekstremnih spotova.

Međutim, ono što nismo znali ranije je to da Milan ima sklonosti i kao muzici.

Milan je bio dobar frajer i kada je bio u braku sa Slađom, a sudeći po komentarima žena ispod njegovih fotografija na društvenoj mreži Instagram, on danas izgleda bolje nego ikada.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track