(FOTO) ISPOVEST SNAJKE RASPLAKALA SRBIJU: Ceo život sam tražila majku, otac me se odrekao!
Foto: Printskrin

Emotivno

(FOTO) ISPOVEST SNAJKE RASPLAKALA SRBIJU: Ceo život sam tražila majku, otac me se odrekao!

Stars -

Najkontroverznija učesnica rijalitja "Snajke", rasplakala takmičarke i gledaoce ovog šou programa svojom tužnom pričom. Iako su joj živi i otac i majka, prilično dobro obezbeđeni, ona je odrasla sa bakom, a obe su jedva sastavljale kraj s karjem od jedne penzije.

"Majka je dugo bila u zatvoru, otac me se odrekao", rekla je Teodora Radoičić, pred svima

"U školi sam imala sve petice, a onda se sve prelomilo. Pretukli su me Šiptari koji su imali neka posla s mojom majkom. Mada me nikad nije gledala kao dete, njoj sam posvetila prvu pesmu." Dok je Teodora recitovala pesmu, ostale snajke su plakale, čestitale devojci na hrabrosti.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Udata sam, izgubila sam dete, muž mi je u zatvoru", rekla je Teodora.

"Kao što sam prethodnog momka ostavila zbog njega, tako sam I njemu okrenula leđa zbog Mladena. Kad izađem odavde, neću imati više nikog. I do sada sam bila sama, ponosna na sto dinara koje mi je davala baba, ali i dalje ću sama." Teodora je ispričala da je za dva meseca zaradila više od 30.000 evra, ali ne i kako. Priznala je koje je tetovaže kome posvetila.

"Samo sam htela da tata shvati da sistem ne uređuje naše živote. On je hteo da naša kuća bude hram, a iz nje je samo izlazio miris bolesti, jer su svi bili bolesni. Umeo je da mi kaže, ovo mi je izraslo zbog tebe, ovo, i ovo", pričala je Teodora.

"Svima će biti bolje bez mene. A, umeli su mnogi da mi zagorčaju život. Svima sam pružila srce na dlanu, a svi su mi okrenuli leđa."

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track