(VIDEO) IZGORELA KAFANA VLADE STANOJEVIĆA: Vatra progutala splav za nekoliko minuta
Foto: FB, Marina Lopičić

(VIDEO) IZGORELA KAFANA VLADE STANOJEVIĆA: Vatra progutala splav za nekoliko minuta

Stars -
Vladimir Stanojević je za samo nekoliko minuta ostao bez kafane koju je držao kod Mosta na Adi.

Splav, čiji je vlasnik bio voditelj televizije Pink zajedno sa manekenom i bivšim dečkom Katarine Grujić Borisom Stamenkovićem, izgoreo je u noći između srede i četvrtka. Na sreću, u trenutku izbijanja požara nikoga nije bilo u lokalu.

Vatrogasci su brzo došli na mesto incidenta, lokalizovali su požar, ali je, nažalost, ceo splav s inventarom izgoreo. Jedino magacin nije spaljen.

Za Vladu je ovo veliki udarac jer je materijalna šteta ogromna.

Jedan pozar nas nece zaustaviti da ponovo izgradimo jos vecu i bolju kafanu.Bitno je da se posle pada ustane i krene napred svom snagom, a mi to mozemo i hocemo.

Posted by Tamara Stanković on Thursday, 3 March 2016

"Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i sprečile širenje požara na okolne objekte. U akciji je učestvovalo pet vozila sa dvadeset vatrogasaca i patrole rečne policije", stoji u saopštenju policije.Uzrok požara još nije utvrđen. Juče su se mogle čuti dve verzije. Prema jednoj, kvar na instalacijama krivac je za ovu havariju, dok Vladini bliski prijatelji sumnjaju da je požar podmetnut, ali ni u koga nisu uperili prstom.

"Požar se desio u dva ujutru. Policija radi na slučaju. Sutra idem u 29. da dam izjavu. Bitno je da smo svi OK. Kafana te večeri nije radila", rekao nam je Stanojević.

Napravićemo još veću i još bolju! Hvala na podršci!

Posted by Vladimir Stanojevic on Thursday, 3 March 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track