(FOTO) IZGUBILA JE SESTRU U KRVAVOM PIRU: Evo kako se MIJA seća ubijene Ksenije Pajčin
Foto: Dragana Udovičić I Printscreen FB

Tuga ne jenjava

(FOTO) IZGUBILA JE SESTRU U KRVAVOM PIRU: Evo kako se MIJA seća ubijene Ksenije Pajčin

Stars -

Ksenija Pajčin, koja je tragično izgubila život pre sedam godina, iza sebe ostavila je sestru po ocu Miju Pajčin, za koju mnogi kažu da veoma liči na pokojnu pevačicu.

Mia Pajčin, koja studira Fakultet političkih nauka, snimala je muzičke spotove, a volela bi i da se bavi modom.

Mija se pre tri godine pojavila u spotu za pesmu "Lako je" Ilije Mihailovića, učesnika šoua "X faktor".Mija je govorila da će Ksenija zauvek biti u njenom srcu.

MIA PAJČIN OSVAJA ESTRADU: Plašim se da ne završim kao moja sestra Ksenija

"Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa", rekla je ranije Mia Pajčin.

"Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove", rekla je Ksenijina sestra po ocu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEZIVA TIŠINA NA GROBU: Prijatelji pale sveće na pomenu Kseniji Pajčin!

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja