(FOTO) JANA OTVORILA DUŠU I OTKRILA: Da nije bilo NJEGA nikada ne bih bila pevačica
Foto: Printskrin

Iskoristila priliku da se zahvali

(FOTO) JANA OTVORILA DUŠU I OTKRILA: Da nije bilo NJEGA nikada ne bih bila pevačica

Stars -

Pevačica Dragana Todorović, poznatija pod imenom Jana, otkrila je ko joj je pomogao da se proslavi, ni ne znajući da joj pomaže u tome.

"Jedan poseban pozdrav i zahvalnica za mog Halida, jer ja moram da priznam, da nije bilo njega, ja ne bih danas bila ovde sa vama i ako se on seća, ne bih imala svoje mesto na estradi", otkrila je pevačica.

(VIDEO) Pogledajte kako folk pevačica za minut zaradi 500 evraNa to je Halid ispričao kako se sve odigralo i kako je Jani pomogao u karijeri."Ja sam gostovao u jednom velikom restoranu. Ima mesta za 500 ljudi, a uvek je puno. I tamo su mi rekli da ima jedna cura koja lepo peva, pa da je pustim da otpeva i ona nešto. I ja sam lepo napravio atmosferu, pa sam je najavio kao “buduću zvezdu”. Ona stvarno otkide 3-4 pesme, pa sam pomislio “ova dobro peva”. Ona je posle meni pričala da su to veče hteli i ona i njen momak, a sadašnji muž, da prestanu da pevaju i da se zaposle. Ali su posle nastupa pravo otišli za Beograd, snimili pesme i album. To je sudbinska noć bila", ispričao je on u emisiji "Kod Lee Kiš".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja