(FOTO) MAŠA TERZIĆ SA KOSTADINOVOM BIVŠOM: Šta li će Anastasija reći na ovo?!
Foto: Instagram

Ljubav iz škole

(FOTO) MAŠA TERZIĆ SA KOSTADINOVOM BIVŠOM: Šta li će Anastasija reći na ovo?!

Stars -

Anastasija Ražnatović je rešila da definitivno stavi tačku na dvogodišnju vezu sa Kostadinom Terzićem, a prema rečima njenih prijatelja, njoj je smetalo njegovo ponašanje, koje se promenilo poslednjih meseci.

I dok njen brat Veljko Ražnatović izlazi sa Kostadinom, kako bi mu olakšao period posle raskida, Maša Terzić, iako i dalje bliska sa Anastasijom, našla se u poprilično neobičnom društvu.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju iz provoda i to sa Kostadinovom bivšom devojkom Anđelom.

Na fotografiji su one nasmejane i zagrljenje, a Maša je u opis fotografije stavila srce, kojim joj je i Anđela uzvratila, što pokazuje da su prilično bliske.

Anđela i Kostadin bili su zajedno u osnovnoj školi i imali su veoma lepu vezu. Stalno su bili zajedno, ali to je bila mladalačka ljubav. Kako to obično biva sa školskim ljubavima, raskinuli su ubrzo po zvaršetku škole – rekao je dobro obavešten izvor.

Kako će Anastasija reagovati na Mašino prijateljstvo sa Kostadinovom prvom ljubavlju, ostaje da vidimo.

Sa druge strane, najveća balkanska zvezda otkrila je razloge raskida.

"Kostadin i Anastasija su se rastali pre mesec dana, ne zbog treće osobe, jer treća osoba ne postoji. Prosto, mladi su, to je bilo za očekivati. Ona je tek postala punoletna, neće se još udavati i neće da se vezuje. Oboje su mladi ljudi, život je tek pred njima. To je jedna mladalačka ljubav na koju je stavljena tačka. Svako od njih ima svoj životni put, što je prirodno", kazala je nedavno Ceca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja