(FOTO) NA DISTANCI: Goca s drugim, Raša je kulira!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica tera inat mužu

(FOTO) NA DISTANCI: Goca s drugim, Raša je kulira!

Stars -

Baš kad je podijum bio prazan, Tržanka je ustala i zavodljivo đuskala u društvu nepoznatog muškarca. I to na Rašine oči, a on mrtav ladan

Goca Tržan i Raša Novaković nakon skandala s njegovom prevarom, u kojoj ga je uhvatio Kurir, prilično dobro funkcionišu.

Još se nisu pomirili, ali kad se nađu na istom mestu, nema problema. Svako vodi svoju politiku!Tako je na gala proslavu 11. rođendana magazina Stori u hotelu „Metropol“ Goca došla s prijateljem, a Raša s drugarima iz benda Kilotona, koji je i bio zadužen za svirku na žurki. Celo veče bračni par je bio na distanci, nisu se ni pogledali, iako je Goca bila na samo nekoliko metara od Raše, a i plesala je s drugim muškarcem!Iako je izgledalo da ne mari za svog muža, u jednom trenutku, i to baš kad je plesni podijum bio prazan, ustala je i zavodljivo đuskala u društvu nama nepoznatog muškarca. I to na Rašine oči!

S jednim došla, s drugim igrala.. Goca Tržan
S jednim došla, s drugim igrala.. Goca Tržan

Pratili smo reakciju Novakovića dok mu je žena u pripijenoj haljini izvodila seksi pokrete, ali njen muž je toliko bio koncentrisan na bubnjeve da je nijednom nije pogledao! Doduše, nije ni Goca gledala Rašu, ali je odmah nakon prljavog plesa zapucala kući. Novaković je ostao do kraja i s momcima iz benda napustio hotel.M. C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja