(FOTO) NAJPOPULARNIJI RIJALITI KRIMOSI: Njihove životne priče slušamo i iz zatvorskih ćelija!
Foto: Zorana Jevtić

Ne silaze sa malih ekrana

(FOTO) NAJPOPULARNIJI RIJALITI KRIMOSI: Njihove životne priče slušamo i iz zatvorskih ćelija!

Stars -

Pomama za rijaliti kriminalcima počela je 2015. godine kada je u Šou program "Farma" ušao Kristijan Golubović, kako bi se prikazao u "drugačijem svetlu".

Međutim, tokom boravka u ovom programu, on nam nije predstavio ništa novo. Građani su ga uprkos svim ispadima smatrali "Robin Hudom", zabavnim likom i omiljenim učesnikom.

U novoj sezoni "Parova" Aleksandar Čabarkapa preti da pomuti Kristijanovu popularnost, iako se uključuje u vilu iz Centralnog zatvora u kome služi kaznu.

Kristijan Golubović

Njegov boravak u "Farmi" obeležile su tuče, svađe i ljubavne afere. Nebrojeno puta se hvalio svojim podvizima u kojima je navodio kako su njegovi drugovi ubili Aleksandra Kneževića Kneleta. U niz priča kojima je "zabavljao" kolege i narod, našla se i ona u kojoj je navodno zbog izdaje naručio ubistvo svoje prve supruge. Nije mu bilo strano ni hvaljenje da su na njegovoj meti bili određeni političari, kao i da je čekićem i bajonetom lomio kosti neprijatelja. Najzabavnija i najmanje verovatna priča bila je o krađi pet miliona maraka, koje su mu ispadala dok je bežao.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

U ovom šou programu, žestoki Kristijan se fizički razračunavao sa svojim koleginicama, pa je veoma često odlazio u Barajevo na policijsko saslušanje. Zanimljivo je da je istražnim organima uvek govorio da su njegove priče izmišljene i da se samo šalio. Golubović se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u požarevačkoj Zabeli.

Aleksandar Čabarkapa

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Aleksandar Čabarkapa se u žiži interesovanja našao dok je njegova bivša devojka Ljuba Pantović Subotić učestvovala u rijalitiju "Farma". On je tada uspeo da zavede njenu maloletnu ćerku Aleksandru i napravi joj dete. U dramu se uključio i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, koji od ranije ima neraščišćene račune sa popularnim Čabrijem. U međuvremenu, Aleksandra je rodila dete, Čabarkapa je uhapšen i sproveden na izdržavanje zatvorske kazne. Prema pisanju medija, u Zabeli se sukobio sa drugim krimi starletanom, pa je vraćen u CZ na izdržavanje kazne.

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Kada su Aleksandra i Ljuba postale učesnice "Parova", Čabarkapa se vratio u punom svetlu i svakodnevno svojim ukljućenjima "zabavlja" gledaoce. On je otišao i korak dalje, pa je čak i pisao pisma u kojima je otkrivao detalje burne veze sa mlađanom Aleksandrom, ali se osvrtao i na svoje sukobe sa Karađorđem i Srbom Subotićem, kao i Ljubom Pantović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track