(FOTO) NATAŠA BEKVALAC NA URANKU SA NOVIM DEČKOM: Danas ga upoznaje sa najbližima, evo gde!
Foto: Stefan Jokić

Pevačica organizovala sve

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC NA URANKU SA NOVIM DEČKOM: Danas ga upoznaje sa najbližima, evo gde!

Stars -

Kako je Kurir ekskluzivno saznao, pevačica Nataša Bekvalac ima novog dečka sa kojim provodi i današnji praznik.

U pitanju je Luka Lazukić koji je IT stručnjak i jedan od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu. On je suvlasnik kompanije koja se bavi programiranjem i digitalnim medijima.

Pevačica Međunarodni praznik rada provodi sa novim izabranikom kojeg želi da upozna sa svojim najbližim prijateljima. Ona je zbog toga organizovala ručak na svom salašu u Čeneju.

Luka i Nataša... Foto: Dragan Kadić
Luka i Nataša... Foto: Dragan Kadić

"Nataša i Luka su odlučili da praznik provedu zajedno na njenom salašu u Čeneju. Oni su sada na početku veze i ne žele da se mnogo eksponiraju u javnosti, pa je Nataša pozvala samo bliske prijatelje, od poverenja. Ona je organizovala ručak, a želi da Luku na taj način malo bliže upozna sa svojim najbližima. Njih dvoje nemaju mnogo zajedničkih prijatelja i veoma se razlikuju, ali se za sada lepo slažu. Vreme će pokazati da li će njihova veza uspeti uprkos međusobnim razlikama", kaže dobro obavešteni izvor blizak Bekvalčevoj.

Inače, kad god ugrabi malo slobodnog vremena, novosadska barbika se uputi put svoje oaze mira gde se opušta i uživa daleko od gradske gužve, u društvu svojih najmilijih. Nekada je tamo vodila bivšeg supruga Ljubu

Jovanovića, a sada je njegovo mesto zauzeo Luka.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NATAŠA SE OGLASILA POSLE VESTI DA JE NAŠLA MOMKA: Pogledajte šta je OBJAVILA na Instagramu!

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja