(FOTO) NJIH NISTE UPOZNALI: Ovako izgledaju deca Jelene Bačić Alimpić!
Foto: Printskrin

Lepotani

(FOTO) NJIH NISTE UPOZNALI: Ovako izgledaju deca Jelene Bačić Alimpić!

Stars -

Poznata voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić važi za jednu od najlepših dama Srbije, a njena deca su izrasla u prave lepotane i decu za primer.

Naime, Jelena se povukla sa malih ekrana i poslednjih godina se usredsredila na pisanje knjiga, koje nailaze na odličan prijem kod srpske čitalačke publike. Kada ne piše, najviše voli da provodi vreme sa svojom decom, sinom Markom i ćerkom Dunjom, koju je dobila sa suprugom Miroslavom Alimpićem, istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu.

Jelenin sin Marko krenuo je očevim stopama i studira prava. Bačićeva je prošle godine za magazin "Hello" govorila o tome da li je on izabrao pravu profesiju kojom će se baviti u budućnosti.

"To je teško pitanje, ali se iskreno nadam da je odabrao profesiju koja će ga učiniti zadovoljnim, mada u poslednje vreme, nažalost, kod njega uočavam manjak elana i entuzijazma. Volela bih da se u životu pre svega bavi onim što će ga učiniti srećnim, bez obzira na to koji će fakultet završiti", izjavila je Bačićeva.

Njena ćerka Milica pohađa bilingvalno odeljenje nemačkog jezika u Karlovačkoj gimnaziji. Nekada veoma popularna voditeljka šoubiz emisija nije sigurna ni čime bi ćerka mogla da se bavi u daljem životu.

"Još ne znam za koju profesiju će se odlučiti, ali sam sigurna da će sve što je naumila, uz našu i Božju pomoć i ostvariti. Veoma je interesuje psihologija, ali još je rano govoriti o izboru studija i karijere", ovako je Jelena govorila o svojoj ćerki u istom intervjuu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja