(FOTO) Ovo je sin Ane Bekute, a njihova životna priča će vas rasplakati
Foto: Damir Dervišagić

(FOTO) Ovo je sin Ane Bekute, a njihova životna priča će vas rasplakati

Stars -

Jedna od najboljih pevačica narodne muzike svog naslednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, nakon čega ih je pratio nimalo lak životni put, piše Story.rs

Ana Bekuta se oduvek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina retko imamo priliku da vidimo. Pevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život. Naime, kako je ona sama svojevremeno ispričala svog sina je rodila u sedamnaestoj godini jer je želela dete bez obzira na sve. Međutim, kako odnosi u porodici nisu bili sjajni, Ana je Igora dala u dom u Zvečanskoj ulici gde je ostao osam meseći dok se stanje ne smiri. Požrtvovana majka je često odlazila da obiđe svoje dete, a onda se izborila za to da ga dovede kući. Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Pre nekoliko dana, Igor je mamu bodrio iz separea tokom jednog od nastupa, i privukao pažnju mnogih. Društvo mu je pravio i Anin izabranik, Milutin Mrkonjić, a njihovi osmesi govore da su se odlično proveli.

Story.rs Oni su par od milion dolara: Zaljubljeni pogledi i Mirkina figura iz snova od koje nećete odvojiti pogled (FOTO) Sigurno je ne biste prepoznali: Maja Marković se povukla iz javnog života i napravila potpunu promenu imidža (FOTO) Drastično smršala i ofarbala se u plavo: Ćerka Mie Begović se transformisala do neprepoznatljivosti (FOTO) Prve trudničke fotografije: Prelepa Tamara Dragičević osvaja izgledom (FOTO) Kratka majica, go stomak i najpopularnija frizura: Lepa Brena fotografijom postidela mlađe koleginice (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja