(FOTO) SEMIR I KRISTIJAN U POLICIJI: Pred kamerama mangupi, u policiji manji od makovog zrna
Foto: Dragana Udovičić

Kriminalac i pevač saslušani

(FOTO) SEMIR I KRISTIJAN U POLICIJI: Pred kamerama mangupi, u policiji manji od makovog zrna

Stars -
Kristijan Golubović i Semir Džanković saslušani su u policijskoj stanici u Barajevu zbog nasilja na Farmi.

Kriminalac je u ponedeljak oko 14 sati došao u pratnji advokata Gvozdena Grgura i kod inspektora se zadržao sat i po. Saslušan je jer je u rijalitiju fizički napao Radeta Lazića, a po izlasku iz SUP jedva je dočekao da pozira fotografima.

- U policiji su me pitali za Radeta, očigledno je da nema nikakve povrede, što se i vidi na snimku. Totalno su izmislili da sam ga udario glavom, ugrizao za obraz i uvo. To zaista nije istina. Razočarao sam se u Ivanu Šašić i Jelenu Krunić, koje tvrde da sam ga udario i vređao, a da me je on kao lepo zamolio, a na snimku se može videti da mi govori: „Ajde, zatvori ta vrata, hladno je!“ Da me je lepo zamolio, to bih i učinio. On me je pet dana pre tog incidenta nekim sitnicama iritirao, a već smo imali dva-tri verbalna sukoba. On je latentni homoseksualac, koji se krije iza nekih maski. Tamo su ga producenti ubacili s namerom da me provocira. Prešao sam preko svega, gledam ga kao sina, a ne želim uopšte da nastavljam taj sukob, niti imam nameru da mu se svetim i jurcam za njim. Zbog ovoga imam krivičnu prijavu i idem na sud, postupak je u toku, pa ćemo videti. Niko se od policajaca nije slikao sa mnom jer je to zabranjeno. Odlično su se ophodili prema meni - rekao je Kristijan u jednom dahu.

Tek što je Golubović napustio policijsku stanicu, pojavio se Džanković s malim zakašnjenjem i na saslušanju se zadržao takođe sat i po.- I dalje tvrdim da nisam imao nož u ruci i nikoga nisam želeo da zakoljem. Tamaru sam udario samo vrhovima prstiju po kačketu i to je to. Na policiji je sve da odluči, a ja se i dalje pridržavam svojih reči jer govorim istinu - rekao je Semir po izlasku.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track