(FOTO) VELJKO LJUBI POZNATU VODITELJKU: Pogledajte mladog Ražnatovića u akciji
Foto: Instagram

Pohvalio se na Instagramu

(FOTO) VELJKO LJUBI POZNATU VODITELJKU: Pogledajte mladog Ražnatovića u akciji

Stars -

Paparaci su u jednom noćnom klubu fotografisali Veljka Ražnatovića (20), sina najveće zvezde na Balkanu Svetlane Ceca Ražnatović, u društvu naše poznate voditeljke.

Iako su prvo delovali kao da se samo druže, kasnije je izgledalo kao da se između njega i Sofije Rajović (29) razvilo nešto više od prijateljstva.

Kada su stali na podijum, opustili su se igrajući, smejali su se jedno drugom i u nekoliko navrata strasno zagrlili.

Kada su bosanski mediji objavili priču o tome da je ovo nova ljubav na estradi, Veljko ju je postavio na svoj nalog na Instagramu, ne napisavši ništa u vezi sa tim – niti je porekao, niti potvrdio pisanja.

"Da li je ovo nova ljubav? U noćnom klubu sinoć paparaci su zatekli Veljka Raznatović i Sofiju Rajović u noćnom provodu! Kako saznajemo to je bilo nesto više od prijateljstva. Grlili su se i ljubili, šputali jedno drugom na uvo! Izgleda da Sofija voli piletinu i sumnjamo da ce se na ovome završiti", piše pored fotografije koju je objavio Veljko.

Mediji su i ranije pisali da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Bez obzira na to što je ona starija od njega devet godina, očigledno je da se njih dvoje dobro slažu, a da li između njih ima nešto više od prijateljstva, ostaje da vidimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track