GABRIJELA ZAPRETILA CECINOM BRATU: Ne možeš se igrati sa mnom, nisam ti ja starleta!
Foto: Ps

Problemi na samom početku

GABRIJELA ZAPRETILA CECINOM BRATU: Ne možeš se igrati sa mnom, nisam ti ja starleta!

Stars -

Milan Marinković, brat od ujaka Svetlane Cece Ražnatović, posle Maje Nikolić, Nataše Šavije i Aleksandre Stojković Džidže, smuvao je Gabrijelu Pejčev!

I umesto da na početku veze uživaju, kod njih su se u startu pojavili problemi! Naime, seksi Bugarka i te kako drži do sebe, te ne dozvoljava Milanu da i sa njom ima tretman kakav je praktikovao sa bivšim ribama!

"Gabrijelu i Milana upoznala je zajednička prijateljica, koja je na njegovo insistiranje nagovorila Gabrijelu da izađu na večeru u jedan beogradski restoran. Veče je proteklo veoma prijatno, a njegove simptije, koje inače gaji od ranije, brzo su prerasle u zaljubljenost, što se Gabrijeli veoma dopalo", rekao je izvor.

"Nakon te večeri njih dvoje su nastavili i da kontaktiraju, i da se viđaju, međutim, nešto se desilo prilikom poslednjeg sastanka! Ne znam tačno zašto su se posvađali, ali sam siguran da mu je Gabrijela rekla, i to povišenim tonom, Ja ti nisam staleta da se igraš sa mnom, sa mnom možeš samo ozbiljno! Bukvalno mu je zapretila, a to su mogli da čuju svi koji su sedeli za okolnim stolovima tog restorana", rekao je izvor za Star.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track