BAHATI GAGI ĐOGANI ZADRŽAN U POLICIJI? Pretukao suprugu pa joj stvari izbacio kroz prozor?!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nasilnik

BAHATI GAGI ĐOGANI ZADRŽAN U POLICIJI? Pretukao suprugu pa joj stvari izbacio kroz prozor?!

Stars -

Denser Gagi Đogani u svom stanu na Vidikovcu pretukao je nevenčanu suprugu Milenu Mikić (36), a zatim joj izbacio stvari kroz prozor.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a odgovaraće za nasilje u porodici.

"Incident se dogodio u petak, nekoliko minuta pre ponoći. Nesrećna žena prvo je pozvala policiju, a zatim i Hitnu pomoć. Njoj su u Urgentnom centru konstatovane teške telesne povrede. Od jačine udaraca poznati pevač joj je nagnječio lobanju, ali i istegao ruku", objašnjava sagovornik iz bolnice.

Gagijeva devojka nakon lekarskog pregleda otišla je u beogradsku policiju, gde je pričala o svemu što se dogodilo kobnog dana.

"Ona je rekla da je sve počelo kao sitna čarka, da bi on kasnije nasrnuo na nju i tukao je dok nije uspela da pobegne. Sve njene stvari je odmah izbacio kroz prozor stana na Vidikovcu, na očigled nekoliko slučajnih prolaznika", kaže izvor blizak tom slučaju.

Ne zadugo potom, u policiju je priveden i nasilnik, kome je određeno policijsko zadržavanje. On se, navodno, pravdao da nije imao nameru da je povredi, ali u isti mah rekao je da ga je u "trenutku iznervirala", te joj je zbog toga izbacio stvari kroz prozor stana.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Gagija Đoganija, ali on nije odgovarao na pozive.

Ni na vratima stana niko nije otvarao. Jedan od komšija juče je rekao da je čuo da je policija odvela komšiju densera, ali da nije video da se vratio.

"Čuli smo buku iz stana. Međutim, nismo bili iznenađeni, jer je Gagi poznat po galami. Devojku, koja je živela kod njega, znamo samo iz viđenja. Svi smo se pitali šta joj treba to u životu jer je taj čovek poznat po nasilničkom ponašanju", priča jedan od komšija koji ne želi da se predstavi, jer, kako kaže, "on treba da živi u zgradi sa Gagijem nakon svega".

Inače, Đogani je pre nekoliko godina priznao u televizijskoj emisiji da je tukao bivšu suprugu Anabelu! Iako denserka nije želela da priča o tome u TV studiju, voditelj je uključio u program Đoganija, koji je potvrdio da je imao fizičke obračune s bivšom ženom.

"Da, tukao sam je na početku braka, dok smo još bili klinci", rekao je Gagi. Posle ovakvog priznanja, Anabela je ostala bez teksta i nije želela detaljnije da priča o tom periodu njihovog braka. Dodala je samo da na Gagija gleda kao na prijatelja, prvenstveno zbog njihovih ćerki Lune i Nine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track