GALA SVADBA: Nikola Peković samo na muziku daje više od 40.000 evra
Foto: Printscreen

Pekmen nam se sutra ženi

GALA SVADBA: Nikola Peković samo na muziku daje više od 40.000 evra

Stars -

Košarkaš je za svadbu angažovao orkestre Ace Sofronijevića i Dejana Petrovića, a pevaće Miroslav Ilić, Ana Bekuta, Romana, Bane Mojićević i drugi

Košarkaš Nikola Peković (30) sutra će se oženiti osam godina starijom doktorkom iz Pljevalja Violetom Milinković (38), koja je u petom mesecu trudnoće.Veselje će biti održano u hotelu „Mediteran“ u Budvi i, kako saznajemo, Pekmen je rešio da ne štedi, pa će samo na muziku iskeširati oko 40.000 evra. Petsto zvanicaZa dobru atmosferu biće zaduženi orkestri Ace Sofronijevića i Dejana Petrovića, koji će dobiti po 5.000 evra, a za isti honorar goste će zabavljati i Ana Bekuta i Miroslav Ilić.

Biće tu i Romana Panić, Bane Mojićević, Dženan Lončarević, Milan Dinčić Dinča, Rada Sarić, Petar Mitić i Dragiša Trajković Đani, a njihovi honorari kreću se između 2.000 i 4.000 evra.Peković i njegova izabranica nisu brinuli samo o muzici već i o svim pratećim detaljima. Na meniju će biti crnogorski specijaliteti, pršuta, riba i vino, a predsednik crno-belih insistirao je da se od žestokih pića obavezno toči srpska rakija. Na veselje je pozvano 500 zvanica, a kad se podvuče crta, svadba će sportistu koštati blizu pola miliona evra.U hotelu će se okupiti Nikolini bliski prijatelji, ali i mnoge važne face iz Srbije i Crne Gore. Doći će i Duško Šarić, koji će kumovati Pekoviću. Kontroverzni biznismen inače je upoznao košarkaša sa ženom. Peković je zabranio fotografisanje i snimanje svadbe, a svako ko pokuša da prekrši ovo pravilo, biće udaljen iz sale.Mladoženja se ne javljaJuče smo pokušali da stupimo u kontakt s mladoženjom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Vanredno stanje u PljevljimaŠARIĆEVI PAZE NA UGLED PEKMENOVE ŽENEPeković je već organizovao ekipu Šarićevih ljudi da spreče pojavljivanje bilo kakvih uvredljivih plakata u Pljevljima o njegovoj ženi, kao što je to bio slučaj u februaru. Tada su u celom gradu po banderama i drveću osvanule poruke na Violetin račun, koje je, očigledno, postavio njen bivši dečko, nakon što je Milinkovićeva otišla u Ameriku kod Pekovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track