GOCA TRŽAN SE RAZVODI Poručila Kuriru: Od..bite više! Slikajte Rašu s tim fufama!
Foto: Damir De

Pevačica juče posetila advokata

GOCA TRŽAN SE RAZVODI Poručila Kuriru: Od..bite više! Slikajte Rašu s tim fufama!

Stars -

Samo 24 sata od objavljivanja paparaco fotografija Tržankinog muža s drugom ribom, pevačica se konsultovala s advokatom u vezi s razvodom braka

Nakon što je Kurir Stars juče ekskluzivno objavio fotografije Raše Novakovića, supruga Goce Tržan, u društvu druge ribe, s kojom je u kasnim noćni satima otišao u hotel, pevačica je odlučila da na taj brak stavi tačku!

Goca i Raša od srede ne razgovaraju, a Novaković nije ni dolazio kući kad je video Kurir Stars na kioscima! Tržanku smo oko pola pet videli u centru Beograda, samu i namrštenu. Mahnuli smo joj, a ona se još više namračila kad je videla Kurirovog paparaca.- Ajde, bre, skloni se! Odjebi! Idi, nađi Rašu, pa njega slikaj s nekom fufom! - besno nam je rekla Goca i ušla u zgradu.

Kod komšija smo se raspitali šta ima ili koga ima u toj zgradi.- Pa ovde kancelariju ima poznati advokat - rekla nam je jedna stanarka.

Po svemu sudeći, pevačica je baš u tom trenutku išla kod advokata da bi se konsultovala u vezi sa razvodom. Već neko vreme se pričada u braku Tržanke i Novakovića baš i ne cvetaju ruže.- Problemi su nastali kad je Raša napustio Gocin bend i osnovao svoj. Od tada sve manje vremena provode zajedno, a Raša je zgodan, ribe na nastupima samo u njega gledaju. Ne znam kako će Goca ovo preživeti - rekao je izvor blizak pevačici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track