GOVORILI MU DA GA VARA: Evo zašto je pijani Vladimir Stanojević brutalno prebio devojku!
Foto: Instagram

Pesničio fitnes instruktorku

GOVORILI MU DA GA VARA: Evo zašto je pijani Vladimir Stanojević brutalno prebio devojku!

Stars -
Vladimir je te noći bio u diskoteci, gde je pio alkohol u ogromnim količinama. Sa njim su bili njegovi prijatelji koji su mu punili glavu kako se Ana dopisuje sa drugim momcima i ulivali mu sumnju da ga vara, kaže izvor

Voditelj Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović i to zbog tračeva da ga vara!Naime, Vladimir je pijan došao kući usred noći i pesnicama se obračunao sa pospanom fitnes instruktorkom.

- Vladimir je te noći bio u diskoteci s prijateljima, gde je pio alkohol u ogromnim količninama. Sa njim su bili njegovi prijatelji koji su mu punili glavu kako se Ana dopisuje sa drugim momcima i ulivali mu sumnju da ga vara. Nakon nekoliko pića, Stanojević je otišao u njen stan, gde je Ana uveliko spavala – kaže izvor i dodaje:

Ana Marija Žujović
Ana Marija Žujović

- Od šoka nije bila u stanju ni da se brani. Koliko je jako pesničio, govori činjenica da joj je pukla usna i da je nakon udarca u predelu nosa krenula da joj lije krv, zbog čega je ceo krevet bio krvav. Posle toga ju je udarao i po telu, kao i po glavi.

OGLASILA SE ANA MARIJA: Vlada Stanojević me pretukao, a zatim pokušao da zataška!

Foto: Kurir/Dragan Kadić
Foto: Kurir/Dragan Kadić

U ambulanti su joj konstatovane telesne povrede na osnovu kojih će moći krivično da goni svog dojučerašnjeg partnera. Ana je potvrdila sva saznanja.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track