GRUPA MOMAKA TUKLA SINA GOCE BOŽINOVSKE: Šijan prebijen u Budvi zbog naočara za sunce!
Foto: Instagram

Osveta

GRUPA MOMAKA TUKLA SINA GOCE BOŽINOVSKE: Šijan prebijen u Budvi zbog naočara za sunce!

Stars -
Mirko napao mladića na plaži jer je mislio da je kradljivac, zbog čega je uveče u klubu dobio batine od njegovih drugova

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, pretučen je u ponedeljak u jednom budvanskom klubu, kada je grupa mladića nasrnula na njega i izudarala ga, prenose crnogorski mediji.Kako Kurir saznaje, do incidenta je došlo zbog naočara za sunce, koje su na plaži nestale Šijanovoj drugarici, zbog čega je on napao nepoznatog dečka.

"Tokom dana drugarica se požalila Mirku da joj je neko ukrao naočare za sunce, a on, kako je srčan, odmah je krenuo po plaži da joj ih nađe. Usput je sreo dečka koji je nosio baš iste takve i u brzini je pomislio da je uhvatio kradljivca. Napao ga je i došlo je do fizičkog obračuna. Šijan nije imao pojma ko je taj mladić i odakle je, niti je o tome razmišljao. Ispostavilo se da je greškom nasrnuo na dečka koji je samo igrom slučaja imao iste naočare kao njegova drugarica. Ekipa tog momka raspitala se o Mirku i uveče su došli u klub kako bi se obračunali sa njim", priča izvor Kurira blizak Šijanu.

Iako je dobio batine, incident je ipak protekao bez ozbiljnijih posledica, slučaj je prijavljen policiji, a pevačicin sin je juče i saslušan u Budvi.Međutim, on sada negira da se tukao i sa kim i pokušava sve da zataška."To je izmišljotina, nije bilo tuče. Ne znam o čemu je reč i zašto mene uvlače u nešto sa čim nemam veze", rekao je Mirko, koji se i juče opuštao na plaži.

Goca: Sin me je preko telefona uverio da se nije tukao. Kad mi se zakune u očev grob, znam da me ne laže
Goca: Sin me je preko telefona uverio da se nije tukao. Kad mi se zakune u očev grob, znam da me ne laže

Kontaktirali smo i sa njegovom majkom Gocom, koja je u Beogradu i tvrdi da ju je sin preko telefona uverio da se nije tukao jer se zakleo u očev grob."Kada su mi javili da se ponovo potukao, odsekla sam se živa. Neko je pustio buvu, a na kraju se ispostavilo da je dezinformacija. Bila sam u šoku dok ga nisam pozvala telefonom. Mirko mi je rekao: „Pusti me, ženo, nisam se tukao. Taj ko ti je rekao te je slagao. Tvog mi zdravlja i očevog groba, nemam veze sa tim. Opusti se i uživaj.“ Kada mi se zakune u oca, ja znam da me ne laže. Naterala sam ga da mi pošalje slike svakog dela tela da vidim ima li nekih tragova i nisam videla nijednu ogrebotinu. E, tek tada sam se smirila", zaključila je Božinovska.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track